Владимир КОСТЕВИЧ: «Штрафной удар на последних минутах все испортил»

Полузащитник «Карпат» - о прошедшем матче с «Зарей»

У грі з луганчанами, після травми Ґуставо Бланко-Лещука та його заміни, Олег Дулуб вимушено пересунув Костевича на досить незвичну для нього позицію. Володимиру довелося грати в атаці, у парі з Худоб'яком. Костевич винонав справді великий об'єм роботи на полі та, безперечно, зробив свій внесок у бойову нічию з луганською командою.

- Дуже тяжко відійти після такої гри. По завершенню матчу прийшли в роздягальню і просто мовчали. Команда засмучена, розчарована, таке відчуття, ніби програли фінал Ліги чемпіонів. Я думаю, всіх можна зрозуміти, адже другий поєдинок поспіль граємо з грандами українського футболу, показуємо хорошу гру, але не втримуємо результат. Спочатку поразка з «Шахтарем» у Харкові, де теж ніби мали брати очки, а з «Зорею» взагалі втрачаємо перемогу на останніх хвилинах. Вважаю, що ми цілком заслуговували на виграш з луганчанами, повністю контролювати хід поєдинку. Навіть, коли в другому таймі «сіли» глибоко біля своїх воріт, то вдало оборонялись, не даючи «Зорі» створювати небезпечні моменти. А штрафний удар на останніх хвилинах все нам зіпсував.

- Як ти оціниш ситуацію з призначенням штрафного удару, чи справді там був фол?
- Щодо того чи насправді було там порушення правил однозначно сказати не можу. Повтор моменту ще не дивився, але, так як я бачив на полі, то нападник просто валився на Нестерова. Особливої причини, аби призначати такий штрафний, я не побачив. Подібних моментів у матчі може бути тисяча. Кожне вибиття м'яча воротарем, кожна боротьба за нього тоді теж може оцінюватись суддею як фол.

- Вчора ти грав попереду, в атакувальній ланці на пару з Худоб'яком...
- Можу сказати, що добряче набігався, адже довелось виконувати великий об'єм роботи. Але досить цікаво грати на цій позиції, мені сподобалось приносити якогомога більше користі команді.

- До міжсезоння залишилось не так багато часу, тому в кожному матчі потрібні очки. Як команда буде готуватись до наступної гри з «Олімпіком»?
- Перед матчем з донеччанами потрібно набиратись позитивних емоцій. Та й фізично ми добре виснажились в минулому поєдинку. У психологічному плані хороші емоції нам просто необхідні, треба забувати весь негатив. Ми на правильному шляху, у нас з'являється конкретна картинка гри, останнім часом видаємо справді хороші матчі, тому будемо намагатися притримуватись цієї стежки.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 07:01 8

Максим Воронов отличился первым голом за «Атлетико Паранаэнсе»