Иван ЛОБАЙ: «Тренеры сказали, что мы – будущее молодежной сборной»

Защитник «Карпат» рассказал о вызове в сборную Украины U-20

Захисник «Карпат» Іван Лобай прокоментував свій виклик до молодіжної збірної України (U-20), розповівши про атмосферу в команді й роботу на тренуваннях. Не забув Іван й вибачитися перед вболівальниками за останній матч «Карпат» проти «Олімпіка».

«Неприємні емоції після гри з «Олімпіком» ще крутяться в голові. Хочеться вже їх якнайшвидше забути й рухатися вперед. Передовсім хочу вибачитися перед вболівальниками - ми грали дуже погано. Зробимо все можливо, аби таке більше не повторилося» - розповідає захисник «левів».

«Щодо збірної, то тренуємося двічі на день, налаштовуючись виключно на перемогу з естонцями. Щоправда, наразі тактичних занять не було. Вони, напевне, додадуться ближче до понеділка (5 вересня відбудеться товариська гра проти Естонії)».

«Всі партнери по команді мені знайомі. Більше того, зі мною є ще двоє карпатівців - Грисьо і Кравець. Тому сумувати нема коли. Атмосфера в колективі цілком нормальна, приємна й бойова».

«Тренерський штаб наголосив, що ми - майбутнє молодіжної збірної України. Тому повинні доводити, що достойні цього. Виклик у національну збірну? Звісно, хочеться грати на найвищому рівні, тому ставлю перед собою саме таку ціль» - підсумував Іван Лобай.

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 04:54 9

Также Луис отметился голевой передачей на Лео

Комментарии