Иван ГЕЦКО: «Сборная Украины – редкие бездари»

Футбольный эксперт - о выступлении сборной Украины на Евро-2016

Футбольний експерт Іван Гецко вважає, що цьому поколінню українських гравців треба закінчувати з футболом.
«У їхньому виконанні ніколи не було гри й не буде. Андрій Ярмоленко після вчорашнього матчу зі своєї ціни зняв три нулі. Усіх треба гнати, а найдалі - керівництво збірної. Усі рідкісні бездари. Українці не продемонстрували нічого: ні майстерності, ні характеру. Я розумію, що трапляються дні, коли нічого не виходить. Ну так бийтеся, вбивайтеся на полі, отримуйте картки, рвіть на жилах. Але ж нічого цього не було», - каже експерт.
«Наші страждали на завищену самооцінку. Насправді, команди у нас ніколи не було і зараз немає. Вчорашній програш - квінтесенція страждань збірної Фоменка. Команда не грала, а мучилася останні кілька років. Після такого, я би на місці цих гравців соромився виходити на поле. Вчорашній склад - ганебний. Людей, які мали бути в збірній, не було. Натомість їхні місця займали туристи. Тимощук повинен був завершити із футболом ще 5 років тому. Попереду не було кому грати. Жодного нападника рівня чемпіонату Європи ми не мали. Мені шкода лише двох людей - воротаря П'ятова і захисника Хачеріді. Решту треба в мішок - і в море. Їхати на Євро і так зганьбитися - що може бути гірше?», - дивується Гецько.
Нагадаємо, вчора збірна України програла в другому турі групового раунду Євро-2016 Північній Ірландії і після нічиєї команд Німеччини та Польщі втратила навіть теоретичні шанси на вихід із групи.
Источник Газета по-украински
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 18:53 10

Тымчик наказан за грубую игру в матче с Днепром-1

Комментарии