Карпаты проиграли первый матч под руководством Лужного

Львовяне уступили румынскому «Петролулу»

Після кількох днів важких тренувань на львівську команду чекав перший товариський матч. Суперником львів'ян став румунський «Петролул», який через проблеми з ліцензуванням втратив велику кількість очок і тепер вимушено замикає турнірну таблицю. Одначе, на відміну від «Карпат», румуни вже довго готуються в Туреччині, адже сезон в їхньому чемпіонаті стартує набагато раніше, аніж в Україні. І в цьому у «Петролула» була відчутна перевага.

На свій перший матч «Карпати» вийшли в такому складі: Сілецький, Костевич, Пластун, Новотрясов, Сергійчук, Кльоц, Голодюк, Кожанов, Карноза, Пучковський, а також один гравець, який знаходиться на перегляді.

Саме цей потенційний новачок вже на початку гри відзначився забитим м'ячем. Денис Кожанов класною передачею знайшов його у карній зоні, після чого він спокійно прийняв м'яча правою ногою, а лівою вклав круглого точно в кут метрів з 11-и.

Невдовзі «зелено-білі» могли подвоїти рахунок і знову не обійшлося без участі Кожанова. Денис прострілив у центр карної зони з флангу, але Артур Карноза на якусь мить не встиг до м'яча. Варто сказати, що на старті матчу «Карпати» виглядали дуже здорово в усіх ігрових компонентах.

Ближче до середини тайму румунам вдалося трішки вирівняти гру і відтиснути нашу групу атаки від своїх воріт. У той же час, гравці «Петролула» залишалися без ударів та моментів. Та вже ближче до кінця тайму, наші суперники активізувалися і запам'яталися двома моментами. Якщо перший удар виявився надто неточним, то Іван Сілецький з другим ударом надійно впорався!

Та саме «Карпати» мали йти на перерву з двома м'ячами в активі. На останній хвилині Олег Голодюк прийняв м'яча на фланзі, одразу ж відпасував на автора першого гола, а той в один дотик обігрався з Карнозою. Технічний хавбек у три дотики розібрався з обороною, прокинув круглого на хід і сильно пробив. На щастя для румунів, їхній воротар дивовижно потягнув цей удар...

На другий тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Мозіль, Гітченко, Ксьонз, Кравець, Даушвілі, Чачуа, Худобяк, Богач, а також троє гравців, які знаходяться на перегляді.

Як згодом виявилося, другий тайм виявився не таким багатим на моменти. Румуни, які, очевидно, перебували в кращих кондиціях почали активно тиснути і невдовзі забили. Карпатівці сфолили біля власної карної зони, а гравець «Петролула» вдало виконав штрафний метрів з 20-и.

Знову вийти вперед карпатівці могли після класного прострілу від Ксьонза, але на його передачу нападники відгукнутися не встигли. Натомість, румуни своїм шансом скористалися, точніше, використали подарунок у вигляді обрізки від нашої оборони. З першої спроби Олег Мозіль свою команду врятував, але на добиванні першими були румуни. Невдовзі «зелено-білі» пропустили і третій гол. Цього разу румунам вдалася хороша атака, що закінчилася точною розрізною передачею та влучним ударом - 1:3. З таким рахунком матч і завершився. Нагадаємо, що наступним спаринг-партнером «зелено-білі» стане чеський клуб «Словацко». Цей матч заплановано на 2-е лютого.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 03 мая 2024, 23:10 7

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион