Как «убивают» Металлург

«Украинский футбол» разбирается в закулисных играх запорожского клуба

Запорізький «Металург» котрий місяць на межі катастрофи, футболістам вже добряче заборгували, всередині колективу спалахнув конфлікт, коли молоді хлопці звинуватили Віталія Лисицького в недотриманні принципів фейр-плей у матчі з «Чорноморцем». Керівництво клубу усунулася від виконання своїх обов'язків, пустивши все на самоплив. Але головне питання, що до цього призвело? Як повідомляє наше джерело в клубі, скандал з Лисицьким розгорівся з подачі асистента головного тренера Дмитра Колодіна. А смикав за ниточки колишній гравець «Металурга», а нині агент Сергій Ключик. У свій час він втерся в довіру до колишнього власника Ігоря Дворецького, а при новому власнику Олександру Богуслаєву лише розвинув свою діяльність.
У клубі була створена така вертикаль, що кращі молоді гравці переходили під «опіку» саме Сергія Ключика, який набивав свої кишені, а натомість привозив «сміття», вибиваючи у керівників великі суми грошей. Відповідно, всі молоді футболісти з його «благословення» продавалися. Це, зокрема, такі виконавці , як Максим Коваль, Сергій Кривцов, Сергій Сидорчук та багато інших. Виходить, хороших гравців він продавав, а натомість привозив посередніх, які, за великим рахунком, викачували гроші з клубу. За фактом, елементарне заробляння грошей, а інтереси «Металурга» відсувалися на другий план. Не дивно, що власник відмовився фінансувати клуб.
Якщо повернутися до підозрілих матчів, то те ж джерело в клубі повідомляє, що такою була не лише гра з «Чорноморцем», а й з «Олімпіком». З одеситами також звинуватили воротаря Тимофія Шеремету, але він на 100 відсотків грав чесно і ні в яких закулісних іграх не брав участь, тим більше він не захищав ворота в матчі з донеччанами.
Наше джерело дивується, «Металург» і так дихає на ладан, а Ключик і Колодін влаштували скандал, і тим самим ще більше підривають мікроклімат в колективі. У такій ситуації яких результатів можна чекати в матчах, що залишилися до зимової перерви?
Источник Украинский футбол
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 07:26 0

«Реал» сыграл вничью с мюнхенской командой на «Альянц-Арене» со счетом 2:2

Комментарии