Юношеская сборная Украины сыграла вничью с Австрией

Украинцы провели товарищеский матч в рамках очередного сбора в Киеве

У першому товариському матчі в рамках навчально-тренувального збору юнацька збірна України серед гравців віком до 18 років розійшлася миром зі своїми австрійськими однолітками.

У неділю, 11 жовтня, юнацька збірна України на стадіоні імені Віктора Баннікова в першому з двох товариських матчів, які заплановані в рамках чергового збору, зіграла внічию з командою Австрії.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі за невеликої переваги підопічних Володимира Циткіна. Щоправда, небезпечних моментів поблизу воріт обох команд майже не виникало. Найкращу нагоду відкрити рахунок у матчі під завісу першого тайму мав захисник київського «Динамо» Владислав Дубінчак, але м'яч після його удару з кута карного майданчика влучив у поперечину. Кількома хвилинами раніше з потужним «пострілом» українця впорався кіпер гостей Денніс Фервюстер.

Щодо австрійців, то небезпеку поблизу воріт Вадима Шевчука вони здебільшого створювали після стандартних положень, та голкіпер і захисники «синьо-жовтих» діяли надійно.

У перерві головний тренер австрійської збірної Манфред Цсак провів кілька замін у своїй команді, а українці у дебюті другої половини зустрічі мали чудову нагоду вийти вперед: Дмитро Топалов увійшов до карного майданчика гостей, але пробив прямо по центру воріт. Фервюстер забрав м'яч.

А ось австрійці свій шанс використали. На 63-й хвилині, Джуліан Бауер, який кількома хвилинами раніше не зумів переграти Шевчука опинившись віч-на-віч з нашим голкіпером, вдало відгукнувся на простріл з правого флангу, переправивши м'яч у ворота.

Пропустивши гол, українці перехопили ініціативу й уже через чотири хвилини рахунок зрівняли: захисник «Дніпра» Максим Луньов забив після розіграшу кутового. На 70-й хвилині шанс відзначитися мав Євген Смирний, але з його ударом після навісної передачі зі штрафного впоралися захисник та голкіпер гостей.

У час, що залишився до завершення матчу, обидві команди мали нагоди змінити рахунок на табло, але не зуміли ними скористатися. У підсумку - бойова нічия, а свій наступний матч команди зіграють 13 жовтня. Початок зустрічі, яка також яка відбудеться на стадіоні імені Віктора Баннікова, о 13:00.

Україна U-18 - Австрія U-18 - 1:1
Голи
: Бауер (63), Луньов (67)

Україна: Шевчук - Луньов (Якимець, 83), Величенко, Бондар, Чеберко, Шапаренко (Русин, 83), Дубінчак (Середа, 72), Алібеков, Гудзь, Суханінський (Смирний, 66), Топалов

Австрія: Фервюстер, - Скрбіч (Курц, 46), Рамадан (Хандль, 77), Хаутцінгер (Бауер, 46), Рагус, Дандзо (Кьосслер, 46), Фрідль (Прірш, 74), Філіп, Вьобер, Коглер (Заханек, 68), Ловріч.

Источник Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 17:23 106

Команды провели пресный первый тайм, но во втором коллектив из Ковалевки посыпался