Сергей Бубка переизбран вице-президентом IAAF

В борьбе за пост президента украинец уступил Себастьяну Коу

19 серпня стало відомим ім'я нових президента й віце-президентів Міжнародної федерації легкої атлетики (IAAF). Вибори відбувалися у перший день Конгресу IAAF, який триває у Пекіні.
Президентом IAAF став британець Себастьян Кое. За Кое голоси віддали 115 федерацій-членів ІААФ. За українця Сергія Бубку - 92. Під час промови перед початком голосування британець, зокрема, зазначив: «Не прошу для себе влади. Прошу її розділити». А після цього додав: «Для мене велика честь, що ви повірили в мене. Немає жодної роботи, яку б я хотів виконувати більше».
Сергій Бубка подякував сім'ї і команді за підтримку й допомогу під час передвиборчої кампанії і запевнив усіх, що й надалі працюватиме задля розвитку легкої атлетики. Робитиме він це на посаді віце-президента IAAF, про що стало відомо вже за кілька хвилин.
Під час обрання віце-президентів Сергій Назарович отримав 187 голосів. Разом з ним віце-президентами стали ще троє: Дахлан Аль Хамад (159), Хамад Калькаба Мальбум (115) і Альберто Хуанторена (111).
Источник Федерация легкой атлетики Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 02 мая 2024, 18:53 5

Марта неудачно выступила в Мадриде, но конкурентки в рейтинге были не намного лучше

Комментарии