Дженералз будет выступать во Дворце спорта

«Генералы» будут выступать на главной спортивной арене страны

Хокейний клуб «Дженералз» через свій офіційний сайт повідомив, що домашні поєдинки основної команди та фарм-клубу будуть проходити на льоду головної критої арени країни - київського Паласу спорту. Там же «генерали» планують проводити і свої тренувальні заняття.

Також клуб оприлюднив імена тренерів, які працюватимуть з командами. Головним тренером основного складу призначений екс-капітан національної збірної Вадим Шахрайчук, для якого робота в «Дженералз» стане дебютною на тренерському містку. Допомагатиме Вадиму Валерійовичу ще один уславлений вітчизняний хокеїст - Костянтин Симчук. Костянтин Миколайович останнім часом працював з голкіперами національної збірної команди України та ДЮСШ «Сокіл-Київ». Свого часу Костянтин Симчук працював у київському «Соколі» та білоцерківському «Білому Барсі».

Із фарм-клубом «Дженералз» працюватиме капітан команди минулого сезону Олександр Хміль. Для 34-річного фахівця це дебют на тренерській посаді.

Нагадаємо, що минулого сезону «Дженералз» здобув бронзові медалі чемпіонату України. Цього сезону «генерали» першими підписали договір на участь в чемпіонаті України.

Источник Федерация хоккея Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 19:12 6

Национальная сборная Украины не будет обделена бонусами

Комментарии