U-21. Украина и во втором матче уступила Чехии

Подопечные Ковальца минимально уступили чехам

У вівторок, 9 червня, молодіжна збірна України провела свій другий спаринг з чехами під час збору в Австрії. Нагадаємо, що збірна Чехії наразі готується до участі у домашньому ЧЄ-2015, тож «синьо-жовтим» протистояла команда, вік гравців якої на 1-2 роки старший, ніж у наших хлопців.

Був відрізок гри, коли команди по черзі проводили атаки та обмінювались ударами. Спочатку Тимофій Шеремета впорався з потужним ударом з 16-ти метрів, м'яч летів майже по центру. У відповідь небезпечний постріл зі штрафного майданчика, але з гострого кута, завдавав Олег Данченко - і тут голкіпер виявився на місці. Майже одразу ж чехи організували вихід один на один, який парирував наш голкіпер. Гравці нашої збірної, відповіли не менш гострою атакою, але Данченко, замість пасу на вільного Хобленка вирішив пробити у ближній кут, де і був голкіпер Чехів. На 24 хвилині матчу, дальній «постріл» вдався Прикричу і рахунок став 0-1 на користь суперників.

До кінця першого тайму гра проходила на зустрічних курсах, підопічні Сергія Ковальця завдяки стандартному положенню ледь не зрівняли рахунок. Після подачі кутового, Ігор Дуць пробивав у кут воріт, але один із чеських гравців встиг виставити ногу і врятувати свою команду.

На відміну від першого матчу, у перерві Ковалець зробив лише дві заміни по позиціям. Варто зазначити, що гра помітно вирівнялась. Навіть більше: на 57-й хвилині троє наших гравців втікали у контратаку, кожен випереджаючи свого опонента, але Дмитро Хльобас на швидкості трохи замешкався із м'ячем і дозволив захиснику у підкаті перервати простріл. Та згодом українцям все ж вдалося вразити ворота збірної Чехії. Після відмінного пасу Юрченка, Хльобас, вийшовши віч на віч з голкіпером, потужним ударом з-за меж карного майданчика змусив капітулювати суперника.

На жаль, розвинути успіх нашим хлопцям не вдалося, у кінці зустрічі вони не втримали нічию, на підборі краще зіграли чехи і після дальнього удару здобули перемогу.

Тим не менш, цю гру українці провели більш вдало, ніж попередню, а Сергій Ковалець отримав чергову порцію інформації для подальшої роботи.

Україна U-21 - Чехія U-21 - 1:2
Голи:
Хльобас (73) - Прикрич (24), Груби (85)

Україна: Шеремета - Петько (Мірошниченко №16, 88), Дуць, Сваток, Азацький (Мігунов, 88), Фаворов (Гвілія, 46), Мишньов (Філімонов, 88, Петряк (Гребенюк, 73), Данченко, Юрченко (к), Хобленко (Хльобас, 46)

Источник Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 23:14 2

Каждый клуб, который вышел в главный еврокубковый турнир 2024/25, получит £15.9 млн