Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Игроки уйдут в отпуск без денег»

Наставник луцкого клуба - о финансовом состоянии команды

Про фінансовий стан:
Головне те, що в нас непонятно взагалі. Футболістів треба відпускати - ми їх відпустимо. Вони підуть у відпустку с пустими карманами. Відчуваєте який настрій? Це найгірше, що є. Порозуміння наче є, слова є, але немає дій конкретних.
Про контракт з Бікфалві:
Щоб з Еріком говорити треба мати конкретне повноваження і давати гарантії на його контракт. Він свій контракт виконує і виконає. Він хороша людина, він інтелігентний, порядний, чесний професіональний футболіст, який день і ніч робить для футболу і він 3 роки на Волині - вложив і оставив тут своє серце. Хоть я президент, я сказав: у мене представницький фонд, за мною банку нема, і на базарі я не продаю - у мене немає кіоску, або якогось там магазину по продажам якихось речей чи ще чогось, хоть не раз про це писали в газетах. Якби в мене щось було - я б віддав би все що можна для команди: магазин, чи ресторан, чи фірму, чи фабрику.
Про клуб:
Я ще осінню казав - давайте нам завдання. Не хочуть давати завдання. Я знаю, що була попитка розвалити зовсім клуб - піти на інші види спорту. Я ж казав скільки раз - люди забувають, функціонери забувають, що існує два види спорту: футбол і всі остальні. А у нас всі остальні види спорту хочуть унічтожить футбол. Кому нужно все це - перетягування канату та їзда на конях?
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 27 апреля 2024, 21:52 27

Украина спокойно обыграла Эстонию

Комментарии