ПАВЕЛКО: «Возродим славу украинского футбола на Старте»

Президент ФФУ побывал на легендарном стадионе

У четвер, 7 травня, на столичному стадіоні «Старт» відбулася церемонія покладання квітів на честь вшанування пам'яті загиблих в роки Другої світової війни футболістів. Цей патріотичний захід традиційно організовує федерація футболу міста Києва.

Перед початком урочистостей на стадіоні «Старт» якраз завершилися змагання серед дітлахів 2007 року народження - Турнір пам'яті та примирення. Чотири команди - «Старт», «Локомотив», «Поділ» та «Моноліт» - виявили у матчах між собою найсильнішого. Після покладання квітів до меморіальної стели загиблим футболістам, учасники турніру отримали подарунки з рук керманичів ФФУ.

«Дай Боже, щоб у наших дітей завжди було мирне небо над головою. Сьогодні ми як ніколи цінуємо те, що наші батьки та діди 70 років тому подарували нам мир, а зараз їхні нащадки знову стоять на сторожі нашої землі. Низький їм уклін», - звертаючись до присутніх, сказав Андрій Павелко.

Зі свого боку ми докладемо всіх зусиль для того, щоб на цьому стадіоні відродити славу не лише київського, а й всього українського футболу. Щоб тут з'явилася «Алея футбольної слави» і ми кожного року могли вшановувати пам'ять наших героїв».

Разом із президентом та функціонерами ФФУ участь у пам'ятній церемонії взяли ветерани київського футболу, воїни АТО, інші представники футбольної громадськості столиці.

Источник Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 22:25 3

«Жирона» обыграла «сине-гранатовых» 4:2 и впервые в истории вышла в Лигу чемпионов!

Комментарии