Роман ЗОЗУЛЯ: «Если не мы, то кто поможет военным?»

Форвард «Днепра» создал благотворительный фонд

Заради допомоги військовим форвард «Дніпра» Роман Зозуля, відомий прохолодними відносинами з журналістами, наважився на прес-конференцію де пообіцяв допомагати українським військовим до самої перемоги.

Про це він заявив 28 квітня під час презентації Фонду «Народна армія», який було створено спільно з ультрас «Дніпра» та волонтерами.

За словами Зозулі, «якщо не ми, то хто тоді допоможе нашим військовим. Запевняю вас, ми їх не залишимо, руки в нас не опустяться, будемо чекати їх з перемогою».

Окрім того Зозуля зазначив, що йому достеменно невідомо, як допомагають інші футболісти нашим військовим. Конкретно його Фонду допомагає головний тренер «Дніпра» Мирон Маркевич.

Один з лідерів ультрасів Владислав Тітарев заявив, що Роман Зозуля найбільше опікувався цим Фондом, а необхідність його створення була зумовлена необхідністю юридичного оформлення для того, щоб підприємства могли перераховувати кошти.

«Рома, мені здається, більше всіх горів нас об'єднати. До цього ми в основному допомагали 25-й бригаді ВДВ і 3 полку спецназу.Всі боялися зими, але ми її пережили і зараз йде, так би мовити літня кампанія. Зараз пішла 4 хвиля мобілізації, основна потреба - це форма, літні берци, футболки. Зараз міняють речове забезпечення в Києві, але це, як ви знаєте, йде все дуже повільно. араз у нас перше завдання - переодягнути, перевзути людей, які знаходяться в зоні АТО, і відновити тих, кого вже звільнили, і тих, хто проходить лікування в Дніпропетровську», - пояснив лідер «ультрас» більше відомий за прізвиськом Кузьміч.

За словами футболіста, наразі українські військові найбільш потребують літньої форми, зокрема - футболки, літні берці. Крім того, в військовому шпиталі Дніпропетровська проводиться ремонт, який теж потребує значних фінансових вливань.

Як відомо, Роман Зозуля переживає складний період відновлення після складної травми коліна, отриманої у матчі збірних України та Іспанії. За прогнозами медиків, він не зможе грати ще від 6 до 8 місяців.

Источник
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 05 мая 2024, 16:51 2

Стефанос Циципас и Паула Бадоса больше не вместе

Комментарии