Йован МАРКОСКИ: «Сделаем все, чтобы победить»

Футболист «Ворсклы» поделился ожиданиями от матча с «Днепром»

Останні кілька ігор багаторічного півзахисника полтавської «Ворскли» Йована Маркоскі просто не впізнати. Сербський легіонер набрав непогану форму. Перед матчем з «Дніпром» говоримо з десятим номером «біло-зелених» про найближчі перспективи команди…

- Наскільки ефективно «Ворсклі» вдалося заповнити паузу в чемпіонаті?
- Я одразу дуже гнівався, коли дізнався про цю паузу в три тижні. Та ми професіонали, тому має бути байдуже, в яких умовах працювати. Все одно, гадаю, ми дуже плідно потренувалися в цей період.

- «Дніпро» - опонент дуже серйозний. Можеш назвати їх найбільш сильні сторони?
- Вони мають пристойний добір виконавців. Мова не лише про Коноплянку. Федецький багато забиває. Калініч, той же Ежідіо - не потребують додаткових рекомендацій. Федорчук додав останнім часом, мені подобається, як думає на полі Ротань. Канкава - найкращі враження. Грамотна команда, яка довгий час грає разом. Ми теж своє щастя намагатимемося шукати біля чужих воріт.

- Безус, який говорить завжди найліпші слова про тебе, як і ти, повернувся на поле після затяжної паузи. Ваші біографії на даному етапі видаються дуже схожими…
- Так, він теж «відпочивав» якийсь час, як і я. Ми дуже добре товаришуємо. Сподіваюсь, у Дніпропетровську в нього все піде, як колись у Полтаві. Сподіваюся, не будемо близько один до одного на полі в суботу (сміється).

- «Дніпро» достойний хороших слів за свої останні виступи. Та все ж боротися доведеться. Які думки з цього приводу?
- Я не буду говорити, нібито, переконаний в тому, що ми їх стовідсотково переможемо. Це було б нескромно з мого боку. Потрібно буде старатися, аби тю люди, які прийдуть на стадіон, отримали задоволення від нашої гри. Все зробимо для того, аби досягти позитивного результату.

Источник ФК Ворскла
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 19 мая 2024, 07:44 5

Украинский боксер стал первым абсолютным чемпионом хевивейта со времен Льюиса