ЛУКАШОВ: «Хочется играть с сильными, а не деградировать»

Лидер «Будивельника» - о подготовку к полуфиналу Кубка Украины

Київський «Будівельник», який нині готується до протистояння зі своїм головним опонентом южненським «Хіміком» у півфіналі Кубка України, провів сьогодні відкрите тренування для представників ЗМІ. Лідер «Будівельника» за очками і результативними передачами Денис Лукашов поділився своїми думками напередодні одного з найважливіших матчів сезону:

«Відверто кажучи, ми останні два тижні всіма думками перебуваємо у Фіналі чотирьох Кубка України, готуємося до матчу з «Хіміком». Ні для кого не є таємницею, що для нас це принциповий суперник, це лідер чемпіонату, який жодного разу не поступався цього сезону. Відповідно статус фаворита віддається команді з Южного. Звісно, шанси завжди є, не хочеться багато говорити, ми грали з «Хіміком» два матчі, в обох поступилися, на жаль, не показали своєї гри, а суперник навпаки зіграв у свій баскетбол, його лідери продемонстрували найкращі результати в сезоні. Якщо ми зіграємо у свій баскетбол і покажемо командну гру, то шанси у нас є. Не хочеться забігати наперед, а хочеться вийти і довести це на майданчику. В будь-якому разі кожній команді на шляху до здобуття Кубка потрібно було б перемогти «Хімік» - на даний момент найсильнішу команду чемпіонату.

Кубок - це особливе змагання, в тому сенсі, що в ньому вирішальною є кожна гра, немає такого, що ти поступився і дивишся турнірну таблицю, на якому місці перебуваєш нині. В Кубку ти програєш один матч і далі не проходиш. Тому кожен поєдинок має свою особливу цінність. Крім того, ці ігри відволікають від чемпіонату - ми ще раз граємо з деякими сильними суперниками. Я радий, що ми додатковий раз зіграємо з «Хіміком», оскільки нині фінансова сторона чемпіонату України стає все важчою, відповідно чимало команд залишили хороші гравці і їхній рівень падає. А хочеться грати з сильними командами для того, щоб підтримувати свій рівень, зростати, а не деградувати.

Я хочу запросити глядачів на Фінал чотирьох Кубка України, хотілося би, щоб прийшли якомога більше людей, адже я знаю, що кілька чоловік з наших фанів наразі їдуть добровольцями до зони АТО. Чим більше людей прийде нас підтримати, тим більшими будуть наші шанси на перемогу».

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Баскетбол | 05 мая 2024, 09:08 0

Энтони Эдвардс набрал 43 очка