Владимир ЧЕСНАКОВ: «Провели поучительный день»

Футболист полтавской «Ворсклы» рассказал о старте второго сбора

«Ми провели вельми повчальний день з тактичної точки зору. На ранковому занятті розділилися на дві групи. Захисники відпрацьовували свої оборонні побудови і швидкий вихід в атаку, а інші футболісти відточували позиційний наступ. Увечері була досить-таки інформаційна теорія, яку ми потім закріпили на полі. Загалом, було цікаво ...
Поля готелю «Sueno», на яких ми зараз тренуємося, мені, до речі, дуже добре знайомі. Справа в тому, що в 2008 році тут готувався дубль нашого колективу. Я тоді поїхав на збори з першою командою, але мене і ряд інших футболістів тренери регулярно відправляли на спаринги молодіжного складу, який грав як раз тут.
У цьому готелі є все необхідне для повноцінної роботи, хороші умови для відновлення. Так що нам залишається тільки одне - виконувати вимоги тренера і добре готуватися. На дозвіллі спілкуюся з рідними, читаю книгу. Останнім часом присів на Дена Брауна. На даний момент активно вивчаю «Цифрову фортецю». Мені подобається.
Останніми роками я ділю один номер з Йованом Маркоскі. Раніше на зборах селився з Віталієм Субочевим, Денисом Кулаковим, Олегом Красноперовим, а тепер потихеньку вчу сербську мову (посміхається). Минулої ночі, до речі, Йокі мене трохи налякав. Зазвичай він засинає пізно, а тут ліг близько одинадцятої вечора. Через якийсь час заснув і я, але буквально відразу після півночі схопився від крику сусіда.
«Світло! - Закричав Йован. - Терміново включи світло!»Я дивлюся на нього, а там очі по п'ять копійок. «Що?», - запитую. А він сміється. Каже, мовляв, павуки наснилися. Я йому: «Павуки - це до гостей». Так і вийшло! Наступного дня до нас у гості приїхав наш колишній партнер Дмитро Єсін - нині один з тренерів «Іллічівця». Ми покликали Гришу Ярмаша з «Зорі», яка знаходиться з нами в одному готелі, і за чашкою чаю згадали всі минулі збори, всі перемоги і поразки.
Так що всім нашим уболівальникам я хочу передати слова щирої подяки від усіх справжніх «ворсклян». До зустрічі на стадіоні! Ми цінуємо вашу підтримку».

ФК Ворскла
Источник ФК Ворскла
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 07:00 43

Два предыдущих матча соперников этой весной завершились с одинаковым счетом 4:1 в пользу горняков