Футболисты Карпат питаются по спортивной диете

Львовский клуб начал подготовку ко второй части сезона

Після пізнього прильоту до Антальї та автобусного вояжу до Манавґату, львівська команда поселилася у готелі Starlight. На ранок п'ятниці було заплановане перше тренування у цьому році - після виходу з відпустки «зелено-білі» лише проходили медогляд і тестування.
Зібравшись в холі готелю, футболісти вирушили на сніданок, але не в загальний ресторан, як зазвичай. Цього разу для «левів» виділили спеціальний ресторанчик Santa Lucia, у якому футболістів годуватимуть по-спортивному: овочі, фрукти, фреші, риба та інші необхідні для спортсмена продукти. А от від смаженої картоплі, жирного м'яса, турецьких ласощів, газованих напоїв і соусів доведеться відмовитися.
Зрештою, жодних клопотів тут бути не повинно, адже футболісти самі розуміють, що їм варто вживати, а що ні; до того ж місцеві кухарі постаралися. Тож на обід карпатівці наминали соковиті помідори-черрі з рукколою, печену форель і спагеті з болонським соусом.
Окрім ексклюзивного ресторану «Карпати» отримали і ексклюзивне поле, розташоване на території готелю. Щоправда, трохи підкачала погода - з самого ранку тутешнє небо затягнулося хмарами, а дощ не зупинявся ні на секунду. Саме під дощем і відбулося перше тренування. Ясна річ, тренери не стали навантажувати футболістів, давши їм можливість поступово дійти до оптимальних кондицій. Ігор Йовічевіч озвучив основні цілі і завдання зборів, після чого тренер з фізпідготовки Віталій Шпанюк оголосив програму ранкового заняття.
Повернення до готелю змусило виснажених і до нитки мокрих футболістів усміхнутися. На дашку перед входом менеджери готелю повісили досить великий банер із карпатівським гербом, командною фотографією та надписом «Ласкаво просимо в Туреччину». Ще один, цього разу, вертикальний банер із колажем ігрових фотографій за участю «зелено-білих» чекає команду на вході в ресторан. Натомість аналогічних банерів для «Динамо» з Бухареста чи третьолігової німецької команди, які також проживають у цьому готелі, не помітно...

ФК Карпаты
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 01:59 0

2 мая 2012 года Паписс Сиссе невероятным ударом в касание перекинул Петра Чеха