Динамо потренировалось после отпуска

Киевляне готовятся к первому предсезонному сбору в Марбелье

Непомітно пролетіли зимові канікули для футболістів першої команди.

Відпочивши на морях, відвідавши рідних та близьких, футболісти набралися позитивних емоцій перед тренувальними зборами та насиченою другою частиною сезону 2014/15. Після ранкового медобстеження в клініці «Борис» динамівці зібралися на базі, щоб провести перше в цьому році тренування. Після розставання тривалістю в місяць, було видно, що гравці скучили один за одним. Теплі обійми, обмін враженнями про проведену відпустку...

Перед початком тренування Сергій Ребров зібрав команду в навчальному класі на загальні збори, оголосивши завдання на найближчий час. А потім футболісти, тренерський штаб та весь обслуговуючий персонал вийшли на футбольне поле.

У тренуванні брали участь 23 футболіста, з яких - п'ятеро воротарів. З гравців, які проходили вранці медобстеження, не був присутній тільки Євген Макаренко, який продовжує займатися за індивідуальною програмою.

Відзначимо залучення до тренування нападника «Динамо-2» Дмитра Хльобаса, тренери планують взяти його на збір першої команди.



Заняття тривало близько години, а почалося і завершилося пробіжкою навколо поля. Решту часу команда провела в манежі, виконуючи вправи з м'ячем, а потім поділившись на кілька груп для гри в квадратах. Роботу футболісти виконували з азартом та задоволенням. В одному з моментів Сергій Ребров не став приховувати подиву: «Сидорчук, коли ти встиг стати таким технічним?».

В кінці заняття наставник подякував підопічним за роботу і нагадав, що друга група гравців у вівторок має розпочати день з медичного обстеження, а потім вся команда знову збереться на базі для проведення тренування.

У середу вранці «Динамо» відлітає на підготовчий збір до Марбельї.

Sport.ua
Источник ФК Динамо Киев
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 12:33 3

«Манчестер Юнайтед» нацелился на украинского вратаря