КДК ФФУ отложил рассмотрение дела Степаненко-Калинича

Состоялось очередное заседание Контрольно-дисциплинарного комитета Федерации футбола Украины

У п'ятницю, 14 листопада, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України під час чергового засідання прийняв ряд важливих рішень.

На два матчі відсторонено футболіста дніпропетровського «Дніпра» М. Бартуловіча за небезпечний напад на суперника, який володіє м'ячем, з вірогідністю нанесення травми у матчі 12-го туру чемпіонату із донецьким «Шахтарем», який проходив 9 листопада 2014 року. Крім того, на один матч дискваліфіковано тренера «Дніпра» В. Городова у результаті вилучення з меж технічної зони за нецензурні та образливі висловлювання на адресу арбітра у тому ж матчі, а клуб оштрафовано на 5 тисяч гривень.

За небезпечний напад на суперника, який володіє м'ячем, з вірогідністю нанесення травми під час матчу 12-го туру чемпіонату між одеським «Чорноморцем» та полтавською «Ворсклою», який відбувався 8 листопада 2014 року, футболіста полтавської команди Д. Дедечка дискваліфіковано на два матчі.

Два матчі пропустить футболіст донецького «Олімпіка» О. Варванін за небезпечний напад на суперника, який володіє м'ячем, з вірогідністю нанесення травми під час матчу 12-го туру чемпіонату U-21 із луцькою «Волинню» 8 листопада 2014 року. На два матчі також відсторонено й гравця «Волині» Р. Воробея за аналогічне порушення, допущене у тому ж матчі.

За систематичну демонстрацію незгоди з рішеннями арбітра під час матчу 12-го туру чемпіонату між львівськими «Карпатами» та київським «Динамо», який відбувався 9 листопада 2014 року, головного тренера львівської команди І. Йовічевіча дискваліфіковано на один матч.

За нецензурний жест на адресу глядачів 8 листопада 2014 року після матчу 16-го туру чемпіонату першої ліги між чернівецькою «Буковиною» та тернопільською «Нивою», футболіста тернопільської команди О. Семенюка відсторонено на три матчі.

Два матчі дискваліфікації отримав футболіст овідіопольського клубу «Реал-Фарма» С. Нестеренко за небезпечний напад на суперника, який володіє м'ячем, з вірогідністю нанесення травми, який мав місце 31 жовтня 2014 року у матчі 15-го туру чемпіонату другої ліги із макіївським «Макіїввугіллям».

На три матчі відсторонено футболіста донецького «Шахтар-3» Ю. Глущука за нецензурні та образливі висловлювання на адресу асистента арбітра під час матчу 16-го туру чемпіонату другої ліги із овідіопольським клубом «Реал-Фарма», який проходив 8 листопада 2014 року.

Покарання у вигляді дискваліфікації на один матч застосоване до тренера луганського «ЛТК» М. Токара у результаті вилучення з меж технічної зони 8 листопада 2014 року у матчі чемпіонату «Екстра-ліги» із покровською «Титан-Зорею».

Триває провадження у справі «Про епізод, що відбувся 9 листопада 2014 року на 43-й хвилині матчу 12-го туру чемпіонату «Шахтар» (Донецьк) - «Дніпро» (Дніпропетровськ) за участю футболістів Т. Степаненка та Н. Калініча». У зв'язку із необхідністю отримання додаткових пояснень від арбітра матчу та Комітету арбітрів ФФУ, розгляд даного питання буде продовжено на наступному засіданні.

ФФУ

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 28 мая 2024, 12:38 12

Очень драматическая история из личной жизни Оларенважу Кайоде…

Комментарии