Очередной выпад Карпат в адрес ФФУ

Руководство львовского клуба вспоминает старые грехи Федерации футбола Украины

Официальное обращение львовских «Карпат» к общественности:
«13 листопада 2014 року об 11:00 у Будинку футболу відбудеться засідання Комітету з етики та чесної гри ФФУ, де буде розглянуто висловлювання, які були нещодавно зроблені генеральним директором ФК «Карпати» в інтерв'ю програмі «ПроФутбол», де йшлося, зокрема, про корупцію в українському футболі.
Висловлюючи свою готовність до діалогу на окреслену тему, ФК «Карпати» також пропонує внести до порядку денного розгляд випадку, що трапився напередодні матчу за Суперкубок України-2014 і чомусь був цілковито проігнорований Комітетом з етики. А саме - дати оцінку таємній зустрічі голови Комітету арбітрів ФФУ Василя Мельничука та адміністратора «Шахтаря» Даміра Зіннатулліна, якого у минулому неодноразово звинувачували у тиску на суддів під час матчів донецької команди.
Нагадаємо, що факт такої зустрічі зафіксував і оприлюднив екс-рефері ФІФА Сергій Шебек: «Складається враження, що Василю вручили цю посаду лише для того, аби він захищав інтереси одного з клубів Прем'єр-ліги. І як захищає? Не за законом, а в ресторані, сидячи за столом з одним з представників цього клубу і виголошуючи тости за майбутні їхні перемоги. І коли? Напередодні відкриття нового сезону-2014/15. Так, Київ - велике місто, але нікуди від людських очей не сховатися».
А сайт «Футбольний клуб» підтвердив даний факт, оприлюднивши аматорське фото зроблене у київському ресторані «777», де й відбулась згадана зустріч, що в будь-якій іншій європейській країні спричинила б нечуваний скандал та блискавичне внутрішнє розслідування. Однак ФФУ і підконтрольний йому Комітет з етики навіть оком не повели, наче нічого і не було - жодної реакції!

Скільки ще часу правити балом нинішнім господарям Будинку футболу - вирішить черговий Конгрес ФФУ, призначений на 18 грудня. Однак той «букет» скандальних рішень та кричущих помилок у виконанні Попова та його команди не залишають сумнівів - криза у ФФУ поглибилась настільки, що змія вже пожирає свій хвіст».

ФК Карпаты
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 11:22 4

В Испании сообщают, что именно Андрей выйдет в старте на ответный матч против мюнхенцев

Комментарии