Артем ШАБАНОВ: «Олимпик не сидел в защите»

Защитник луцкой «Волыни» поделился впечатлениями от матча против «Олимпика»

Захисник «Волині» Артем Шабанов відіграв цілком пристойно сьогодні, відзначився кількома важливими підкатами, страхував партнерів на флангах… Артем поспілкувався про це після матчу із клубною прес-службою.
- Після першого тайму глядачі каналу «2+2» саме тебе визнали кращим гравцем у складі «Волині». Надійною була «Волинь» сьогодні в захисті?
- Якщо зіграли двічі поспіль на нуль в тилу - отже, все добре склалося. Я ж взагалі-то центральний захисник за амплуа. Як не крути, але тут почуваюся найкраще. Грав в опорній зоні і ліворуч в захисті, бо того вимагали тренери і ситуація.
- Легко знайти спільну мову із Жунічем?
- Оскільки не пропустили сьогодні, отже легко порозумілися (посміхається). «Олімпік» не сидів в захисті, а ми оборонялися більше позиційно. Із Івіцею страхували один одного, у принципі нічого нового не було, адже у зв'язку із травмами моїх партнерів ми останнім часом награвалися у центрі оборони. Віталій Володимирович перед матчем просив не давати розігнатися швидким гравцям «Олімпіка». Думаю, що це нам вдалося.
- Як налаштовувалися на цей матч після серії без перемог?
- Відновлювалися після цих матчів в основному думками про те, що пропущені голи і поразки слід якомога швидше забути. Думали про наступні матчі, в Ужгороді вперше за багато турів не пропустили і от сьогодні довели, що попередні великі поразки навчили нас дечому. Тепер попереду перерва в чемпіонаті, хотілося б продовжити в тому ж дусі.

ФК Волинь
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 22 мая 2024, 13:56 7

Украинский боксер, победив Тайсона Фьюри, стал абсолютным чемпионом мира в хевивейте