Владимир КОСТЕВИЧ: «Главный аргумент Чайки – желание»

Игрок «Карпат» прокомментировал прошедший поединок 1/16 финала Кубка Украины

По завершенні кубкового матчу в Ірпіні з «Чайкою», гравці «Карпат» Амбросій Чачуа та Володимир Костевич із роздягальні вийшли з льодом: перший - під коліном, другий - над коліном. З питання, напряму пов'язаного з цим фактом, і почав розмову з автором останнього гола в матчі кореспондент Інформаційного центру ФК «Карпати».

- Гравці «Чайки» виявилися досить жорсткими суперниками?
- Звичайно, здалося навіть, що у них головний аргумент у грі був один - це бажання. Такі команди перш за все за рахунок бажання можуть сподіватися на позитивний результат в іграх з вищим за класом суперником. Звичайно, що в них було таке бажання, щоб пройти далі. А хто не хоче пройти далі?..

- Твій гол вийшов дуже ефектний. Як тобі вдалося так пробити?
- Я побачив що був відкритий дальній кут воріт і подумав одразу ж, а чому б не пробити. І получилося! Зараз вже не пригадую, чим вдарив - чи коліном, чи щитком, чи гомілкостопом. Хоча яка різниця - головне, що забив.

- Як можна пояснити ті моменти, що створила «Чайка»?
- Це футбол, а в футболі буває по-різному. Можливо, ми розслабилися, а можливо «Чайка» моментами добре зіграла, тому і створила свої моменти. Так буває у футболі, адже атакують обидві команди.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 23:15 1

«Жирона» обыграла «сине-гранатовых» со счетом 4:2 в 34-м туре Ла Лиги