Сборная Украины разгромила команду Филиппин

Подопечные Фрателло не оставили шансов сопернику

Національна збірна України, яка нині готується до чемпіонату світу, провела третій поєдинок на Tournoi International 2014 d'Antibes у Франції. Після перемоги над французами підопічні Фрателло зустрічались з філіппінцями.

Збірна України розпочала матч тією ж стартовою п'ятіркою, що і вчора: Джетер, Гладир, Липовий, Корнієнко і Натяжко. Протягом першої чверті команди йшли щільно, не відриваючись набагато в рахунку одна від одної. Після 3-очкового Максима Пустозвонова і влучання В'ячеслава Кравцова наша команда завершила першу десятихвилинку - 21:16.

З алей-упа Кравцова розпочалася феєрія Мішули тривалістю півтори хвилини (Олександр віддав пас В'ячеславу, потім закинув сам, а потім віддав передачу-цукерочку на Зайцева, після чого ще закинув з-за дуги) і збірної України загалом тривалістю наступні три чверті матчу. Естафету у Мішули перехопив Зайцев, котрий приніс команді 6 очок за неповні півхвилини. Через дві хвилини Джетер і Пустозвонов потішили французьку публіку ще одним алей-упом - у середині другої чверті рахунок став 44:25. Філіппінці продовжували атакувати переважно з-за дуги, з перемінним успіхом. Українці ж використовували весь арсенал атакуючих дій: Кравцов, Джетер, Липовий, Гладир, Натяжко, Корнієнко закидали на будь-який смак, здобувши вагомий доробок очок, як для половини матчу - 61:35.

У тому ж ключі гра тривала і після великої перерви. Шикарний пас Мішули через пів майданчика, який завершився алей-упом Корнієнка примусив нечисленних французьких глядачів знову аплодувати українцям. Крапку в третій чверті поставив Святослав Михайлюк з лінії штрафних - 83:48. П'ять поспіль очок Забірченка на початку четвертої десятихвилинки і Україна вже має +40 - 91:51. Далі здалеку влучили Зайцев і двічі поспіль Михайлюк, котрий запалив для України на табло «сотню» - 100:58. Прикладу Свята послідував Мішула, котрий теж двічі поспіль вистрілив з-за дуги - 106:60. Чотири очки поспіль додав до доробку нашої команди Станіслав Завадський. Гарну крапку в поєдинку поставив Святослав Михайлюк, забивши данк, а потім після підбирання Олександра Липового зробив його передачу результативною - 114:64.

Україна - Філіппіни 114:64

20-21 серпня команда Майка Фрателло зіграє на Міжнародному турнірі в Барселоні.

ФБУ

Источник
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 25 мая 2024, 07:29 0

Фрэнк Уоррен высказался о перспективах