Сергей РЕБРОВ: «Надеюсь, мы найдем замену Мбокани»

«Ильичевец» – «Динамо» – 1:4. Послематчевая пресс-конференция

Послематчевая пресс-конференция по итогам игры «Ильичевец» - «Динамо».

Николай ПАВЛОВ, главный тренер «Ильичевца»:

- Хотел бы сделать комплимент «Динамо» за то, что они взяли все расходы по организации матча. Так же игроки «Динамо» провели лучшую игру за все время, когда нам с ними доводилось встречаться.

Не думаю, что мы составили сегодня конкуренцию. «Динамо» забило быстрый гол и у меня не возникало вопросов о том, кто будет победитель.

- Какое «Динамо» сильнее - в бытность вашу тренером киевлян или сейчас?
- Прошло столько лет. Тогда были собраны лучшие футболисты Украины и соперников у «Динамо» не было. В то время любой тренер мог работать в «Динамо» или «Шахтере» и не опускаться с командой ниже первого-второго места.

Сергій Ребров, головний тренер «Динамо»:

- Важка гра, як і всі. «Іллічівець» - це серйозний суперник, незважаючи на їхнє місце в турнірній таблиці. Особливо це підтвердилося в першому таймі, коли суперник великими силами виходив у контратаки та створювали моменти. На щастя, ми не пропустили до перерви, а в другому додали та виграли гру.

- Із першою командою тренується молодий захисник Микита Бурда. Чи варто на його появу в основній команді?
- Так, тренується, міг потрапити сьогодні до заявки. Це перспективний хлопець. У нього є талант, бажання, тому все залежить від нього.

- Через травму Мбокані, чи буде «Динамо» шукати форварда?
- Конкуренція потрібна на будь-якій позиції. На жаль, зараз ми залишилися з одним форвардом, але в тій же молодіжній команді є Бесєдін, який забиває, прогресує. Все, знову ж таки, залежить від президента, від бажання потенційних новачків їхати до України. Я сподіваюся, як і президент, що ми знайдемо гідну заміну для Мбокані хоча б на той час, що він буде травмований. На жаль, він вибув на тривалий час, а нам незабаром стартувати в Лізі Європи.

- «Динамо-2» учора зазнало розгромної поразки від новачка першої ліги - «Гірника-Спорта». Чи дивилися ви цю гру?
- Дивився. Так, «Динамо-2» мало відчутну перевагу, але пропустило чотири м'ячі. Це трагедія, але у них є кваліфікований тренер, який має розібратися. Але так буває, оскільки там грають молоді хлопці. У них складна психологія: якщо вони втрачають упевненість, її важко повернути. Із досвідченими футболістами легше. Але я впевнений, що для них це хороший урок, із якого вони зроблять правильні висновки.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 01:32 0

Руслан Степанюк забил 29-й мяч в УПЛ в рядах полтавчан

Комментарии