Украина без шансов уступила Австралии в товарищеском матче

Подопечные Фрателло продолжают подготовку к чемпионату мира по баскетболу

Національна збірна України, яка нині готується до чемпіонату світу, провела другий товариський поєдинок у Клайпеді.

Збірна України розпочала гру в такому складі: Джетер, Липовий, Пустозвонов, Корнієнко і Кравцов. Саме В'ячеслав приніс команді перші чотири очки, ці влучання виявилися єдиними для України за стартові майже 8 хвилин. А от пропустила наша команда занадто багато, як для одної чверті - 32:7 - з таким рахунком суперники пішли на першу перерву. Другу десятихвилинку українці розпочали п'ятіркою, якою завершували першу чверть, - Мішула, Забірченко, Тимофеєнко, Зайцев і Натяжко. В середині другої чверті на паркет вийшли Лукашов, Глєбов, Михайлюк, Корнієнко і з ними залишився Натяжко. П'ять очок поспіль команді приніс Максим Корнієнко. Однак нашим гравцям усе ще важко давалося здобувати очки. Перша половина поєдинку завершилася з рахунком 49:21. Австралійці реалізували 78% 2-очкових кидків і 56% - 3-очкових і, цікаво, не зробили жодної втрати, тоді як Україна мала 33% влучань 2-чкових і 13% 3-очкових.

Після великої перерви в складі нашої збірної вийшли Джетер, Забірченко, Липовий, Корнієнко та Натяжко. Австралійці продовжували впевнено утримувати здобуту перевагу. Після втрати Забірченка до нашого кошика залетів черговий 3-очковий, Майк Фрателло взяв тайм-аут, після якого замість Дмитра випустив Михайлюка - на шостій хвилині третьої чверті Святослав набрав свої перші два очки за національну збірну України, а через півтори хвилини реалізував два штрафні (в статистиці його очки записали на Дмитра Забірченка, оскільки грали 14, а не 12 баскетболістів). Четверту десятихвилинку в синьо-жовтій формі розпочали Мішула, Забірченко, Пустозвонов, Зайцев і Кравцов. Українці нарешті знайшли свою гру - за 5 хвилин наші хлопці організували ривок 0:11 (7 з 11 очок приніс команді Олександр Мішула). Завершували поєдинок Лукашов, Глєбов, Михайлюк, Корнієнко і Завадський (його статистичні дані записували на Кравцова). Четверту десятихвилинку підопічні Майка Фрателло виграли - 5:17 і завершили поєдинок з рахунком 75:60.

Австралія - Україна 75:60 (32:7, 17:14, 21:22, 5:17)

Завтра наша команда повертається до Києва, де тренуватиметься протягом двох днів, потім поїде на турніри до Франції та Іспанії.

ФБУ

Источник
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 22 мая 2024, 10:15 1

Румынский специалист все-таки будет работать на родине