Хоэль БОЛОМБОЙ: «Приехал, чтобы много и тяжело работать»

Кандидат в сборную Украины по баскетболу - о сборах национальной команды

В Южному триває перший навчально-тренувальний збір національної команди в рамках підготовки до першого в її історії чемпіонату світу.
Кандидат до національної збірної України Хоель Боломбой:
«Я мало що пам'ятаю про Україну, я виїхав з країни десь у 2-3 роки. Тому зараз для мене все починається з чистого аркуша. Отримую новий досвід, багато чому вчуся, тренування довгі, ми приділяємо увагу фізичній підготовці, робимо розтяжку. Змагання, до яких ми готуємося, - дуже відповідальні і ми повинні бути якнайкраще готові до них.
Головний тренер сконтактував з моїм тренером в університеті в США, так я і потрапив сюди. Тренер з фізичної підготовки Річ Делатрі - дуже хороший тренер, це справжній фанат своєї справи, наш університетський тренер в Америці чимось схожий на нього. Нелегко працювати з людиною, у якої стільки енергії, але результат того вартий. Усі гравці в хорошій формі, ми всі його любимо і поважаємо. Тренування в національній збірній України практично нічим не відрізняються від моїх звичних тренувань у США, але коли ми граємо 5 на 5, тоді різниця стає помітніша.
Моя сильна сторона - це підбирання. Сподіваюся, буду корисним на підбираннях та блокшотах. У нападі, коли я відкритий, я завжди готовий до кидка і прагну бути агресивним для взяття кільця.
Не знаю, чи потраплю до основного складу збірної. Думаю, все буде добре. Я приїхав сюди, щоб багато і важко працювати і показати себе з найкращого боку.
Перед поїздкою до України я і моя родина трохи хвилювалися про мою безпеку, але тренер запевнив, що все буде добре, я буду в безпеці і ось я тут».

Sport.ua
Источник
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 15:40 0

Форвард с детства мечтал о мадридском клубе