БУБКА: «Решаем проблемы с жильем для спортсменов с востока»

НОК под опеку спортсменов и тренеров с востока Украины

Національний олімпійський комітет персонально опікується провідними спортсменами та тренерами зі східної частини України, сприяючи у вирішенні нагальних проблем, зокрема в забезпеченні сприятливих соціально-побутових умов.
Про це заявив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.
За його словами, у співпраці НОК, Міністерства молоді та спорту України і національних федерацій з олімпійських видів спорту визначений чіткий розподіл відповідальності у цьому процесі.
«НОК опікується передусім спортсменами елітної групи, це наші провідні атлети, лідери збірних команд України з різних олімпійських видів спорту. Спільно з кожною олімпійською федерацією визначений конкретний поіменний список атлетів і тренерів зі східних областей, які потребують такої допомоги. На даний момент в нашому списку 33 спортсмени, а також їх наставники, рідні та близькі. З кожним з них проведена персональна розмова, визначені потреби у вирішенні організаційних та соціально-побутових питань», - підкреслив Сергій Бубка.
Як повідомив президент Національного олімпійського комітету України, в кожному випадку обирається оптимальний варіант допомоги: це і виплата спеціальної адресної допомоги у виді стипендій, закупівля спортивного обладнання та інвентарю.
«Наразі для оренди житла в Києві для розміщення наших спортсменів і тренерів нами передбачено загальний обсяг фінансування до 100 тис. грн. в місяць», - наголосив Сергій Бубка.

noc-ukr.org
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 05 мая 2024, 08:55 4

Венгрия и Словения повысились в классе по итогам выступлений в Дивизионе 1A