Відкриваємо Бразилію разом.Бразилія – мама, Аргентина – тато

Спеціальний кореспондент Sport.ua прибув до Ріо на матч Аргентина - Боснія і Герцоговина

Наш спеціальний кореспондент Олександр Гливинський дістався Ріо і поселився неподалік знаменитих пляжів Копакабани.







Із вікон мого готельного номеру - чудовий вигляд! Видно весь легендарний пляж, на якому зростають майбутні Пеле, Роналдо, Ромаріо та інші… Люди грають там у футбол і волейбол без перестанку, роблячи перерву на перегляд матчів мундіалю.
Центральний матч на чемпіонаті світу сьогодні - Аргентина - Боснія і Герцеговина. Уболівальники вже зранку прогулюються біля стадіону «Маракана» у пошуках квиточків. Ціни знову підскочили у сім разів: квиток номіналом 100 доларів готові купити за 700, але проблема у тому, що ніхто не має, що продати. Біля кас зібралися довжелезні черги. Але вони - не за квитками. Це - волонтери та стюарди чекають на видачу своїх перепусток.






А фанати так і ходять туди-сюди, запитуючи один в одного чи немає зайвого квитка. А поза тим відбувається яскрава вболівальницька презентація! В обід жодного фана Боснії на горизонті не було, але аргентинців навколо купа і кожен якось себе проявляє. Найоригінальніша пара - «Марадона і Роналдо» - символізують бажаний для двох футбольних націй фінал Кубка світу. Чи буде він саме таким 13 липня на «Маракані», ми з Вами дізнаємося пізніше, а поки можна вражатися схожістю двійника Дієго Армандо Марадони з оригіналом та і «Зубанчик» легко читається. Ще один цікавий персонаж хлопчик, на футболці якого відображено його походження: мама - бразилійка, тато - аргентинець. Рідкісне поєднання, зважаючи на те, як не люблять два народи один одного. Принаймні, на чемпіонаті світу вони відверто вболівають один проти одного.





















Ну і не залишається без презентації Україна. Наші синьо-жовті кольори гідно презентує Олег Собуцький. Коли аргентинські фани побачили наші кольори і зрозуміли, що це - Україна, вони почали гучно скандувати «Шевченко-Шевченко-Шевченко!» і запевняти, що дуже поважають Україну.








Ближче до гри з'явилися вболівальники та вболівальниці Боснії: дівчата, як завжди, приваблювали красою.







А аргентинці продовжують демонструвати креатив: подивіться самі, тут і фани в єпископських митрах, і тріо лідей-павуків, і аргентинське сонце. Але всіх перевершив літній чолов'яга з опудалом броненосця на голові! Таким видовищем він спричинив масову увагу: люди роззявляли рота від здивування. А дядько з Аргентини лише казав: «Це ж талісман чемпіонату!»












Ну і на завершення, Бразилія показала, як виховуються любов до футболу у лоні матерів. Молода жінка з капелюшком на вагітному животику - емпірей футбольного фестивалю сьогоднішнього дня.


Чекаємо вечора і яскравих футбольних подій!

Відкриваємо Бразилію разом завдяки компанії «Агробізнес».

О.ГЛИВИНСЬКИЙ, Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 18:29 9

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок

Комментарии