Роман КОВАЛЬЧИК: «Гравці невпевнені в своїх діях»

«Локомотив» – «ЛТК» – 3:3. Послематчевый комментарий главного тренера «телефонистов»

Роман Ковальчик, головний тренер «ЛТК»:

- Загалом, результат мене задовільняє. І гра всієї команди задовільняє, окрім трьох гравців, які припустилися дуже серйозних помилок, через що нам забили голи. Ми неодноразово це пропрацювували на тренуванні - оце, що викидуються, і це допустили молоді гравці ключові помилки. Що мені ще не сподобалося, що хлопці грають в футбол, вони все знають, тільки грають невпевнено. Є така невпевненість - вони грають з оглядкою, трошки переживають і так далі. З однієї сторони, це через те, що я їх так тримаю досить жорстко на лавці під час гри, але, з другої сторони, їх не можна розпустити, тому що вони допускають досить багато грубих помилок.

- Ви всі голи в більшості забили - це все на тренуваннях напрацьовується?
- Звісно, що це все відпрацьовується, не з бухти-барахти. Кожен гравець знає свою зону. Ми дуже багато не забили і з гри чотири на чотири. Чому не забили - тому що, я ще раз говорю, команди вже знає, куди бігти, що робити, як грати. Все вони знають - вони невпевнені в своїх діях. Я зараз десь програю команду, щоб з'явилась якась впевненість.

Зараз ми їдемо молодіжним складом грати з національною збірною Польщі. Це для того, щоб вони отримували впевненість, тому що у нас трошки висить сокира над збірною України, у нас не має зміни поколінь. Загалом же, дякую всім, дякую команді «Локомотив» за толерантну, хорошу гру. Гра була сьогодні надзвичайно цікава для болільників.

Анатолій ПОДВОЙСЬКИЙ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 03 мая 2024, 21:47 31

Украина стала лучшей командой Дивизиона 1B