Александрия приближается к лидерам + ВИДЕО

Вторая команда киевского «Динамо» не устояла в матче против одного из лидеров сезона

Святково розпочався футбольний вечір на стадіоні «Ніка». Перед початком матчу учениці «Школи моделей «Інтрига» продемонстрували свій дебютний танець. Продовжили цей вечір футболісти «Олександрії» та «Динамо - 2»(Київ), які згодом вийшли на зелений газон «Ніки».

Нагадаємо, між собою футболісти ПФК «Олександрія» та «Динамо-2» провели 33 матчі: 16 перемог олександрійців, 8 нічиїх та 9 перемог киян. Різниця м'ячів 43-39= +4 на користь наших футболістів. Найбільше м'ячів в цих матчах забивали: О.Казанюк - 3, В.Грицук - 2 (обидва ПФК «Олександрія») та О.Венглинський - 4, О.Косирін - 3 (обидва «Динамо-2»). Слід згадати про матч першої частини 23-го чемпіонату України по футболу серед команд першої ліги «Favbet - Ліга 1» в Конча - Заспі, який завершився сухою нічиєю.

Володимир Шаран виставив практично оптимальний склад. В старті олександрійців вийшли ті футболісти, яких і очікували. У команді О.Хацкевича не змогли прийняти участь Алаіла Юссуф та О.Алієв. На 7-й хвилині олександрійці провели першу осмислену атаку, що несла загрозу воротам киян. А.Кіча з лівого флангу зробив прострільну передачу в штрафний майданчик і В.Шевченко в падінні пробив через себе, але м'яч пролетів мимо воріт. На 11-й хвилині все той же А.Кіча на лівому фланзі на швидкості обіграв трьох киян, переправив м'яч в штрафний майданчик, але захисник динамівців вибив м'яч з під ніг того ж В.Шевченка на кутовий. На 34-й хвилині майже з кута штрафного майданчика олександрійці отримали можливість на пробиття штрафного удару. А.Кіча закрутив м'яч у ближню девятку, але голкіпер ліквідує загрозу. На 39-й хвилині ще один стандарт біля воріт гостей. Цього разу по воротах пробивав А.Сухоцький, але м'яч пролетів над правим верхнім від голкіпера кутом.

За традицією, в перерві матчу, було розіграно 3 комплекти сувенірної продукції та дві путівки на матч плей-оф ЧС 2014 Україна - Франція.

З початком другого тайму значно збільшився темп гри. Олександрійці почали діяти швидше і все частіше почали виникати небезпечні моменти біля воріт голкіпера Є.Волинця, але господарі їх не реалізували. На 57-й хвилині потужно прострелив по центру воріт С.Мякушко, але Р.Зарубін впевнено ліквідував небезпеку. На 59-й хв. наважився на удар з дальньої відстані С.Микицей, але м'яч пролетів над поперечиною. На 60-й хвилині хорошу нагоду відкрити рахунок мав С.Старенький, але забарився з ударом. На 64-й хвилині гості порушили правила неподалік штрафного майданчика проти Ю.Коломойця і арбітр матчу В.Міланич призначив вільний удар у бік воріт динамівців, після розіграшу якого, А.Сухоцький пробив в нижній кут воріт, але киян виручив голкіпер. За 10 хвилин після пасу Ю.Коломойця, завадили один одному влучно пробити по воротах Р.Локтіонов та В.Грицук. На 77-й хвилині матчу, після гострої передачі в центр штрафного майданчика Ю.Коломойця, але гравці лінії захисту зуміли вибити м'яч на кутовий. Напруга в матчі зростала. Олександрійці продовжували атакувати і створювати гольові моменти у воріт киян. На жаль, ударам Р.Локтіонова та Є.Пічкура у ці хвилини бракувало точності. Розв'язка в грі наступила на 89-й хвилині, коли В.Грицук на лінії штрафного майданчика майстерно розібрався із гравцями гостей і влучно пробив у нижній кут воріт Є.Волинця - 1:0. Важка, але така бажана перемога.

ПФК Александрия


ПФК «Олександрія» - «Динамо -2» (Київ) 1:0 (0:0)
ПФК «Олександрія»: Зарубін, Сухоцький, Кіча (Пічкур,71), Сидоренко, Зейналов (Коломоєць,61), Запорожан, Шевченко (Локтіонов,69), Грицук, Старенький (Бідловський,88), Микицей, Басов.
«Динамо - 2»: Волинець, Ягодінскіс, Братков, Трубочкін, Савченко (Карп,71), Цибульник, Мякушко, Суарес, Спичка, Яремчук, Каверін.
Попередження: О.Цибульник (35), І.Трубочкін (68), В.Ягодінскіс (90+2).
Гол: В.Грицук (89).

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 03 июня 2024, 07:30 2

Деонтей потерпел 4 поражения в 5 последних боях