Фоменко следит за Ворониным и Милевским

Нападающие могут вернуться в сборную Украины

Керманич збірної України Михайло Фоменко ні від кого з потенційних кандидатів у команду не відмовляється. За його словами, «синьо-жовті» почали збирати данні про форвардів Андрія Вороніна та Артема Мілевського.

«Я такий тренер, що не звик відмовлятися від гравців у принципі. Я ж розумію, що той, хто сьогодні видається непотрібним, завтра виявиться на вагу золота - наприклад, через травми всіх конкурентів. Розумієте?.. Повторюю: давайте доживемо до того часу, поспостерігаємо за розвитком подій і… за самими виконавцями. Адже раніше ми не слідкували ні за Андрієм, ні за Артемом: за першим, бо той нібито завершив кар'єру в збірній; за другим, бо той… ну, самі розумієте. Тепер починаємо збирати дані по них… І ще по Мілевському: ви не поспішайте з висновками, не дуже-то він там (у Туреччині) і «роздає» - як на мене, своєї форми колишній динамівець не набрав», - сказав Михайло Іванович.

Як повідомлялося раніше, Воронін, який заявив, що закінчив кар'єру у збірній, повідав про свою готовність повернутися до національної «дружини». Щодо Мілевського - про його бажання поки невідомо. Нагадаємо, найближче випробування чекає на збірну України 15 та 19 листопада у матчі плей-офф ЧС-2014 проти Франції.

ТСН

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 17:27 7

Нападающий вернется в «Брюгге»

Комментарии