Сборная Украины U-17 расписала ничью с Францией

Товарищеский матч завершился нулевой ничьей

У вівторок, 10 вересня, юнацька збірна України, складена з гравців віком до 17 років, зіграла внічию з однолітками з Франції у товариському матчі. Рахунок гри − 0:0.

Перші 15 хвилин матчу пройшли у рівній боротьбі. Щоправда, ближче до середини тайму французька національна команда притисла підопічних Олега Кузнецова до власних воріт, провівши декілька небезпечних атак.

Українська збірна відповіла стрімкою контратакою на 26-й хвилині. Авагімян виходив на ворота Де Піньо, воротар збив гравця «синьо-жовтих», але рефері не зафіксував з боку голкіпера збірної Франції. Ще через чотири хвилини гості залишилися у меншості: Бідунга пішов у жорстке зіткнення з Михайличенком і отримав пряму червону картку.

У другій половині зустрічі знову точилася рівна боротьба на полі. На 68-й хвилині Огюстен скористався обрізкою захисників, але, вийшовши один на один з Фастовим, не зумів переграти воротаря українців.

Останні хвилини поєдинку юнацька збірна України провела в атаках, але забити бодай один гол у ворота суперників нашій команді не вдалося.

Товариський матч

Україна U-17 − Франція U-17 − 0:0

Україна: Фастов − Шевченко, Чоботенко (к), Михайліченко, Тимчик, Лебедь (Шепелев, 51), Шаповалов (Масалов, 51), Авагімян (Зінкевич, 51), Єсаулов (Єременко, 41), Піхальонок (Фурсов, 70), Капелян (Бугай, 61)

ФФУ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:31 57

Команда Мичела досрочно завоевала путевку в Лигу чемпионов