Євген РОГАЧОВ: «Для позитивного результату зробимо усе»

Одним з кращих гравців «Енергії» у матчі за Суперкубок України проти «Локомотива» був Євген РОГАЧОВ

Напередодні матчу футболіст святкував свій 30-й День народження і, без сумніву, найкращим подарунком для нього був би завойований трофей у грі між володарем національного Кубку та новоспеченим чемпіоном країни. «Енергія», продемонструвавши значно цікавіший футзал, аніж суперник, програла з рахунком 1:2. Ця поразка, за словами гравця, ще більше мотивує галичан на матч першого туру проти тих-таки «залізничників».

- Євгене, мабуть, головний подарунок ти очікував не 30 серпня, а на день пізніше.
- Я не так очікував такого подарунку, як дійсно хотілося виграти трофей і розпочати сезон на мажорній ноті.

- Суперкубок України наразі єдиний турнір в Україні, у якому «Енергія» ще не перемагала.
- Натякаєте, що турнір не фартовий? Дійсно, так виходить, оскільки у фіналах «Енергія» володарем Суперкубку ще не ставала. Для нас це буде стимулом знову вибороти право грати у матчі за цей трофей.

- Чого забракло для перемоги? Все-таки команда показала непоганий футзал.
- Згоден, що команда грала непогано. За моментами ми переграли «Локомотив». Не здивую нікого, якщо скажу, що нас підвела реалізація моментів. У завершальній стадії атаки нам чогось бракувало. Можливо, трішки забракло майстерності. Гра у Харкові для нас чудовий доказ тому, що потрібно наполегливо працювати на тренуваннях і покращувати свою реалізацію.

- Скільки, на твою думку, відсотків у перемозі «Локомотива» голкіпера цієї команди Євгена Іваняка?
- Думаю, що він зіграв основну роль. Не можу сказати скільки відсотків, однак те, що він суттєво долучися до перемоги своєї команди, факт очевидний. Його заслуга у перемозі - одна з найбільших.

- У цій грі у тебе було чимало моментів для взяття воріт, однак ти відзначився лише одного разу.
- У цьому матчі була погана реалізація. Моменти були і у мене і у інших гравців команди. У матчах з «Локомотивом» зазвичай не буває багато гольових ситуацій, а в цей раз нам вдалося створити достатньо. На жаль, ми не забили більше, аніж суперник.

- Чи не очікували більшого супротиву від суперника? «Локомотив» зіграв свій далеко не найкращий матч.
- Можливо. Утім, ми не думали як буде грати суперник, а думали над тим, як нам грати проти них. Нам багато чого вдалося на полі, за винятком забитих голів.

- У суботу «Енергія» зіграє матч першого туру Екстра-ліги проти «Локомотива». На твою думку, цей матч суттєво відрізнятиметься від попереднього?
- Не думаю. «Локомотив» має певний малюнок гри, якого старається дотримуватися і вдома, і на виїзді. Можливо, нам потрібно буде зіграти ще агресивніше. Перед своїми вболівальниками ми зобов'язані добре починати сезон. Для позитивного результату у суботу зробимо усе.

- Чи є додаткова злість на «Локомотив» через поразку у Суперкубку?
- Звісно. І не тільки через це. На чемпіона налаштовуються усі команди. Ми хочемо в черговий раз довести, що ми нічим не слабші за нього. Будемо це доводити на майданчику.

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 15:24 2

Бывшие игроки «Динамо» еще не помирились