Сборная Украины с победы стартовала на Syrenka Cup

В первом поединке турнира наша команда одолела Северную Ирландию

Юнацька збірна України, складена з гравців віком до 17 років, з перемоги стартувала в міжнародному турнірі Syrenka Сup, що проходить цими днями в Польщі. В перший ігровий день наші хлопці впевнено переграли одноліток з Північної Ірландії з рахунком 3:1.

Загалом, протягом усього поєдинку збірна України володіла перевагою та мала безліч можливостей відзначитись, проте вже на 12-ій хвилині опинилась в ролі наздоганяючих − ірландці вийшли вперед завдяки вдалому розіграшу кутового. Відігратись наші хлопці зуміли вже за 9 хвилин: воротар ірландців невдало вибив м'яча, чим скористався Михайличенко, який без проблем перегравши голкіпера, зрівняв рахунок в матчі. Проте навіть нічия довго не протрималась − Піхальонок та Капелян вдало розіграли м'яча, вививши на ударну позицію Михайличенка, який метрів з 11-ти вколотив другого м'яча в ворота Північної Ірландії − 2:1.

В другому таймі українці ще більше закріпили свою перевагу − Михайличенко оформив хет-трик та встановив остаточний рахунок матчу − 3:1 − вольова перевага збірної України, яка вже завтра в наступному раунді зустрінеться з командою Данії, яка у важкому поєдинку в серії післяматчевих пенальті переграла збірну Словаччини.

Syrenka Cup

Україна − Північна Ірландія - 3:1
Голи: Кенеді (12), Михайличенко (21,30, 54)

Україна: Фастов, Шепелєв (Масалов, 25), Шевченко, Єременко, Піхальонок (Зінкевич, 41), Чаботенко, Тимчик (Саутін, 69), Грачов, Капелян (Бугай, 55), Лебедь, Михайличенко

ФФУ

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 19:12 8

Национальная сборная Украины не будет обделена бонусами

Комментарии