Виктор ГРАЧЕВ: «Луческу не угадал с составом»

Футбольный эксперт прокомментировал поражение «Шахтера» от «Днепра» в центральном матче 7 тура

«Такої непереконливої гри у виконанні чемпіона я вже давно не бачив. У грі «Шахтаря» чи не вперше побачив великі розриви між лініями. Вперед бігли, а назад не поверталися. Вся команда, а не окремі виконавці, виглядала просто жахливо. Не було кому відбирати м'яч. Коста назад не повертається, Едуардо - теж. Степаненко і Тайсон в центральній зоні вигляділи непереконливо.

Крайні захисники програвали зону своїм опонентам. Усі м'ячі було забито після стандартів. Два голи головою забив невисокий Зозуля. У центр захисту гірників не знайшлося людини, здатної виграти «другий» поверх. Не розумію, чому на поле не вийшов Хюбшман. Адже окрім трьох забитих м'ячів «Дніпро» мав ще кілька 100-відсоткових моментів. Мабуть, Луческу не вгадав зі складом», - сказав він.
Найбільше Віктора Олександровича засмутила командна швидкість «Шахтаря».
«Не розумію, що сталося з командою. Дніпряни просто перебігали «Шахтар». Таке враження, що всі донеччани стоять. Припускаю, що гірники напередодні гри вважали, що перемога в них у кишені. Тому не налаштувалися на гру. «Дніпро» просто переважав у настрої на матч. Дуже сподобалися Коноплянка, Зозуля, Матеус і Селезньов. Єдине, що тішить - ця поразка прийшла напередодні Ліги Чемпіонів. У Луческу ще є час виправити помилки й повернути команду із захмарних висот до реальності. Тим більше часу на роботу над помилками обмаль. У суботу в донеччан гра з «Металістом». А зупинити нинішніх харків'ян мало кому під силу не те що в чемпіонаті України, а навіть у Європі», - вважає експерт.
Юрій СТРИГУН, gazeta.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 07:20 30

Главным фаворитом все еще является Джуд Беллингем

Комментарии