Карпаты – Арсенал. Анонс

Роззброїти «канонірів»

У суботу, 27 липня, «Карпати» на стадіоні «Україна» прийматимуть столичний «Арсенал». Підопічні Олександра Севідова намагатимуться перервати безвиграшну у лізі серію ігор з «канонірами», яка триває вже п'ять ігор, і відкрити лік домашніх очок у цьому чемпіонаті.

Загалом за плечима «Карпат» та «Арсеналу», який колись виступав у лізі під назвою ЦСКА, вже 32 гри у чемпіонаті. У Львові баланс ігор віддає перевагу господарям поля, які шість разів перемагали, сім матчів грали внічию з киянами, і тричі програвали суперникам. Востаннє «Карпати» перемагали на своєму полі «Арсенал» ще у серпні 2010 року. Цікаво, що у всіх шести домашніх переможних матчах львів'яни перемагали «канонірів» лише з різницею в один м'яч.

Востаннє «Карпати» зустрічались з «Арсеналом» у квітні цього року в Києві і тоді впевнену перемогу здобули «каноніри» - 4:1. У киян забивали голи Домінік Адійя, Володимир Аржанов, Олександр Романчук і Андрій Богданов, у «карпатівців» - Леван Кенія. Серед діючих «канонірів» особливу увагу слід приділити Максиму Шацьких, який у складі «Динамо» та «Арсеналу» загалом забивав «Карпатам» 11 (!) голів. До того ж, Шацьких цього року у чемпіонаті голів ще не забивав.

Цього разу «Арсенал» приїде до Львова в ролі аутсайдера, бо після двох поразок на старті чемпіонату підопічні Юрія Бакалова замикають турнірну таблицю. З іншого боку, безвиграшна у чемпіонатах серія «Карпат» триває 6 ігор - дві нічиї та 4 поразки. У цій грі через вилучення у минулому турі не зможе взяти участі Олег Герасимюк. З підвищеною мотивацією готується до матчу «карпатівці» Андрій Ткачук, Ярослав Мартинюк, Младен Бартулович та Андрій Гітченко, які свого часу виступали і за «Арсенал». Можливо дебютує у «Карпатах» і ще один екс-гравець «Кривбасу» Дмитро Льопа, якого вже заявили за «зелено-білих».

На новий бій «Карпат» з канонірами арбітром призначили одесита Віталія Годуляна (195-а гра у лізі), який раніше вже 5 разів судив матчі цих суперників, і тут наразі рівність сил: по дві перемоги кожного клубу та нічия.

У цьому матчі очікується і ювілей. Для Юрія Бакалова це буде 50-й матч у Прем'єр-лізі в ролі наставника «Арсеналу».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Ориентировочные составы:

«Карпаты»: Пидкивка - Федорчук, Пластун, Гитченко, Пашаев - Ткачук, Голодюк, Годвин, Бартулович - Зенев, Гладкий

«Арсенал»: Боровик - Романчук, Петров, Одибе, Лампи - Шарпар, Богданов, Аржанов, Старгородский - Шацких, Гоменюк

Дисквалификация: Герасимюк («Арсенал»)

Котировки букмекеров:
Bwin - 2,30 - 3,10 - 2,75
William Hill - 2,40 - 3,00 - 2,70

27 июля, суббота
«Карпаты» - «Арсенал»
Львов. Стадион «Украина». 17.00
ТВ-трансляция на телеканале «2+2»
Арбитр: Виталий Годулян (Одесса)
Прогноз Sport.ua - 1:1

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 04:54 2

Также Луис отметился голевой передачей на Лео

Комментарии