Эрик БИКФАЛВИ: «Нужно доводить все до автоматизма»

Полузащитник «Волыни» поделился впечатлениями от гола в ворота «Таврии»

Півзахисник «Волині» торік став одним з кращих бомбардирів команди, забивши п'ят голів. Вже у другому турі нового чемпіонату Ерік відзначився першим голом, який став і переможним для його команди. Клубна прес-служба запитала в Бікфалві про його враження про матч.

- У кожній грі в українському чемпіонаті треба грати до кінця, бо кожне очко дуже важливе. - розповідає Бікфалві. - Я радий, що ми взяли три очки сьогодні. Так, я забив гол, але не це важливе, передусім слід відзначити перемогу - таку довгоочікувану для нашої команди.

- Так, але твій гол видався дуже ефектним…
- Дякую. Пішла подача різка з правого флангу, Шумі продовжив і я опинився на м'ячі між захисниками. Довго не думав, у який спосіб пробивати. Вважаю, що в тій позиції це було найкращим рішенням, адже якби почав зупиняти м'яча, то захисники могли б заблокувати. Не варто зайве згадувати про гол, три очки - ось що головне.

- Що скажеш про свої фізичні кондиції, адже було видно, що і ти, і багато гравців «Волині» втомилися...
- Важкими були останні п'ять хвилин матчу, але я думаю, що справа не стільки у фізичних кондиціях. Просто ми вигравали 1:0 і підсвідомо вирішили відійти назад, втримували рахунок. На майбутнє це був хорошим уроком для нас.

- Ви вперше виграли в Луцьку після довгої перерви…
- О, так… Дуже перепрошую за це в наших вболівальників. Але ось новий сезон почався, ми непогано стартували: очко в Києві, три бали в Луцьку. Завдання єдине - перемога в кожній грі.

- Як відчуваєш: чи потрібне кадрове підсилення «Волині» надалі?
- Ми вже маємо чимало новачків в команді, у нас змінився тренер. Принаймні для мене Кварцяний - новий наставник. Тепер ми зігруємося потрохи по-новому, треба просто доводити все до автоматизму. Не дуже реально грати десять матчів і в усіх десяти виграти, у нас молода команда, але до цього слід прагнути.

- Віталій Кварцяний має якісь особливі вимоги до тебе?
- Ні, нічого екстраординарного немає. Завдання єдине - віддавати 120% на тренуваннях та у грі.

ФК Волинь

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 20 мая 2024, 10:00 1

Чемпионат мира в элитном дивизионе пройдет в Чехии

Комментарии