Анатолий ЧАНЦЕВ: «Игроки Волыни показали характер»

Украинский специалист проанализировал результаты матчей первого тура чемпионата

Про загальне враження від семи матчів першого туру:
- Загальне враження дуже й дуже позитивне. Як і всі вболівальники, довго чекав на початок сезону, тож можу сказати, що футбол у першому турі видався на славу. Хотів би виокремити «Дніп­ро», який упевнено переміг удома, а також полтавську «Ворсклу» та луганську «Зорю». Вони показали хороший та змістовний футбол. Їх можна сміливо привітати з першими набраними очками та якісною грою, яку вони продемонстрували в перших зустрічах. Так ще з ходу важко когось відзначити, але ці команди зуміли порадувати вболівальників.

Про матч-несподіванку туру «Динамо» - «Волинь»:
- Справа в тому, що хлопці Кварцяного - бійці за духом. Вони боролися за кожен клаптик футбольного поля, догравали до кінця кожен момент, й досягли свого. Віталій Володимирович зумів їх налаштувати й мотивувати. Як наслідок волиняни здобули бажаний для себе результат. У динамівців були нагоди, які вони не реалізували, й сказати, що в ігровому плані «Волинь» перевершила киян, ніяк не можна. Просто, повторюся, лучани боролися й показали характер. Їх можна привітати зі здобутим у Києві очком.

Про дебютну гру В'ячеслава Грозного на посаді тренера «Говерли» та виступ його команди на «Донбас Арені»:
- Перед матчем було багато розмов, мовляв, «Говерла» знову забуксує так, як це зробила минулого сезону. Багато говорили й писали, що вона - головний претендент на пониження в класі. Та команда продемонструвала, що це далеко не так. Вона дала бій. Дивився цю гру й можу сказати, що в закарпатців була пара-трійка моментів, причому не просто моментів, а цілком реальних нагод улучити у ворота П'ятова. І якби забили тоді, то невідомо, як би розвивалася гра надалі. Ми ж знаємо, що забитий м'яч багато чого змінює впродовж гри. Та й сам В'ячеслав Вікторович після матчу відзначив, що його команда мала моменти, але не реалізувала. Більше того, можу сказати, що за цей нетривалий період у «Говерлі» вже прослідковується почерк Грозного, його стиль гри. Якщо резюмувати, то, попри рахунок на табло, команда із Закарпаття виглядала аж надто достойно.

«Український футбол»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 сентября 2024, 14:24 38

Во время зимнего трансферного окна Михаил может покинуть лондонскую команду