Карпаты сыграют с московским Локомотивом

Львовяне завершат словенские сборы спаррингом с москвичами

У суботу, 6-го липня, «зелено-білі» проведуть завершальний спаринг на словенських зборах. Їхнім суперником стане московський «Локомотив», який в останньому чемпіонаті Росії посів 9-е місце. Початок спарингу заплановано на 12:00 за київським часом.

Як відомо, у новому сезоні «залізничників» очолив відомий спеціаліст Леонід Кучук, який заявив про себе роботою в українському чемпіонаті. Окрім цього до лав «червоно-зелених» приєднався колишній капітан київського «Динамо» Тарас Михалик. Взагалі, у складі «Локомотива» виступає чимало футбольних зірок - майже двометровий хорватський захисник Ведран Чорлука, автор переможного м'яча у ворота збірної Голландії на Євро-2008 Дмитро Торбінський, а також Роман Павлюченко, який повернувся до Росії з лондонського «Тоттенхема». Окрім них в розпорядженні Леоніда Кучука є ще чимало зіркових та досвідчених виконавців.

Як розповів Інформаційному центру Олександр Севідов, він попросив організаторів зборів знайти на завершальний спаринг «Карпатам» сильну команду, на фоні якої можна буде перевірити двотижневі напрацювання.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 07:22 9

Тибо считает, что спасти в такой ситуации было очень сложно

Комментарии