ОЗАРКИВ: «Кубань – серьезная команда, постараемся победить»

Полузащитник «Карпат» - о словенских сборах команды

Після вечері хавбек «Карпат» Ігор Озарків розповів про останні події в житті команди і поділився враженнями від словенських зборів.

- Ти вже відпочиваєш, але спати ще не збираєшся. Чим займаєшся у цей час?
- Заходжу в Інтернет подивитися на різних сайтах останні футбольні новини, проаналізувати інформацію. Найчастіше, звісно ж, відвідую офіційний сайт «Карпат». Цікаво подивитися, хто з моїх партнерів, що там цікавого тобі розповів в інтерв'ю.

- І що ти для себе дізнався?
- Наприклад, про перехід Кенії до «Фортуни». Сюрпризом це звісно ж не стало - він хороший футболіст і в Німеччині не загубиться.

- Можливо ще щось нового?
- Саме перед розмовою з тобою дивився, що перший суперник «Карпат» в новому чемпіонаті «Ворскла» провела товариський матч. Всю гру майже програвала хорватському «Славен Белупо», але таки зуміла вирвати нічию - 3:3.

- В команди напередодні був полегшений графік роботи, відтак вдалося побувати в Маріборі. Які враження від міста?
- Трохи розвіялися, змінили обстановку. Це важливо на зборах. Прогулялися, подивилися на місто. До речі, чимось мені Марібор нагадав Львів. Походити вуличками - можна багато спільного побачити. Десь бруківка, десь архітектура...

- Хлопці трохи розбрелися центральною частиною міста хто куди. Зокрема ти в якій компанії гуляв Марібором?
- Я гуляв з Гудимою, Мартинюком, Мисаком, Бідловським і Гірським. Ми вже давно дружимо, ще коли всі разом виступали за дублюючий склад.

- А тепер всі разом готуєтеся до нового сезону в основному складі... І вже незабаром наступна гра проти «Кубані». Володієш якоюсь інформацією про суперника?
- Знаю, що це дуже серйозна команда, яка в цьому чемпіонаті зайняла п'яте місце. Для Росії - це дуже пристойний показник. Тепер вона готується до єврокубків і з нею буде грати не просто. Але нас має хвилювати лише наша гра, тому будемо старатися цього разу вже перемогти.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 11:30 23

После недавнего двойного противостояния с «Зарей» горняки теперь дважды сыграют с одесситами