Игорь ДЕДЫШИН: «Было ошибкой доверять трансферы тренерам»

Генеральный директор «Карпат» пообщался с журналистами

Учора відбувся брифінг Ігора Дедишина з журналістами, де він відповів на найбільш болючі питання про стан справ у Карпатах.

Дедишин Ігор Михайлович розпочав брифінг повідомленням, що скликати такий брифінг була його ідея, оскільки дуже багато чуток навколо Карпат.

- Назвіть будь-ласка конкретні суми за які клуби зможуть купити футболістів, що виставлені на трансфер?
- В першу чергу хочемо спростувати чутки про те, що таким чином клуб хоче принизити гідність футболістів, виставивши їх на трансфер.

А власне вартість того, чи іншого футболіста, визначає ринок - все залежить від того скільки будуть готові заплати.

Також вплив будуть мати затрати, що поніс клуб для того, щоб виховати футболістів і вивести їх на той рівень на якому вони знаходяться.

- Хіба всі футболісти, що виставлені на трансфер показували погані результати?
- Серед футболістів, що виставлені на тренсфер є такі, що втратили мотивацію або вважають себе недооціненими. Виставивши на трансфер клуб дав можливість учасникам ринку оцінити їх.

Є й такі, що підходили і прямо говорили, що хочуть змінити обстановку, чи просто наприкінці кар'єри заробити грошей. Клуб не виставляє захмарних цін і готовий вислухати будь-які пропозиції.

- Пластун неодноразово заявляв, що хоче прогресувати з Карпатами і на даний момент є лідером команди на своїй позиції, чому він потрапив у цей список?
- В тому, що клуб виставив того чи іншого гравця я не бачу нічого поганого і це не означає, що вони низького рівня. По кожному футболістові будемо згодом приймати рішення і по Пластунові зокрема.

- Якщо всіх викуплять, що Ви будете робити?
- Будемо шукати нових футболістів на відповідні місця. Зважаючи на те, що клуб виставив гравців на трансфер - така ситуація є очікуваною і робота по пошуку нових гравців вже ведеться.

- Чи не занадто важко буде новому тренерові, оскільки, потрібно буде будувати команду з нуля?
- Було помилкою, що клуб довіряв тренерам трансферну політику. За останні 5 років тільки тренери приймали рішення кого купити. Клуб не нав'язував тренерам футболістів. Ми довіряли тренеру. За трансфери повинен відповідати клуб.

В клубі потрібно створити скаутську службу - тоді клуб буде відповідати за трансфери. Наразі ідея в тому, щоб новий тренер почав з чистого листка. Якщо новий тренер скаже, що хтось з тих, що виставлені на трансфер, потрібний - то відповідно клуб залишить гравців.

galsports.com

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 07:21 6

«Галактикос» выиграли 36-й титул чемпиона Ла Лиги

Комментарии