Йожеф САБО: «Я много лет в футболе, но такого еще не видел»

Известный специалист считает ситуацию во львовских «Карпатах» фарсом

Про ситуацію, в «Карпатах», своїми думками поділився з газетою «Експрес» екс-тренер збірної України та київського «Динамо» Йожеф Сабо.

- Ви коли-небудь бачили, щоб команда виставляла на трансфер 19 футболістів - практичне всіх, хто є в заявці?
- Не 19. а 20. Гладкий теж пішов. Це якийсь фарс, я взагалі не розумію, що відбувається. Коли про це прочитав, то від подиву роззявив рота. Питаю хлопців у федерації, як це розуміти, і вони теж розводять руками. Скільки років я у футболі, а такого ще не бачив. Ніхто й ніколи не розганяв усю команду. Щиро кажучи, мені соромно, щоб у команді з такою історією відбувалися подібні неподобства.

- Чи встигнуть «Карпати» зібрати і підготувати команду до наступного чемпіонату?
- Таке неможливе. Єдине пояснення - що керівники «Карпат» вже знають рішення Лозанни. Можливо, їх відправлять до другої ліги, і лише за такого розвитку подій розпуск команди виглядає логічним. Припус­каю, що вони просто хочуть зекономити. Виставили їх на трансфер, потім заправлять за них шалені гроші, і футболістів ніхто не купить. Тоді їм скажуть, що ви мовляв, нікому не потрібні, і якщо хочете грати - ось вам нові умови контракту, де зарплата буде вдвічі меншою.

А якщо такий крок дасть протилежний результат? Якщо всіх 19 куплять, з ким тоді залишаться «Карпа­ти»? Це ж не чемпіонат району, де за день до матчу зібрав хлопців, які можуть стояти на ногах, і - вперед. Це професійний футбол найвищого рівня, а підхід до справи, м'яко кажучи, дилетантський. Тут таке не пройде.

galsports.com

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 28 апреля 2024, 09:06 3

Похоже, «красные» нашли преемника для Юргена Клоппа…

Комментарии