Олександр СЕВІДОВ: «Ми незаслужено покидаємо Прем’єр-лігу»

«Говерла» – «Волинь» – 1:1. Післяматчева прес-конференція

Головний тренер «Говерли» Олександр СЕВІДОВ:

- Провівши величезний об'єм роботи, гадаю, ми незаслужено покидаємо Прем'єр-лігу, адже були команди слабші за нас та зараз нікого не хочу «чорнити» - свою спортивну боротьбу ми завершили на 15-му місці. Нинішній результат вважаю також незаслуженим, адже контролювали практично весь хід поєдинку, але… життя продовжується далі.

- Які в вас плани, ви готові працювати далі в «Говерлі»?
- Поки мене ще ніхто не звільняв. Я вже маю внутрішнє рішення, зараз не буду його озвучувати - це не коректно. Футбол не терпить поверхового відношення в жодному аспекті, якщо десь є недолік - починаються проблеми. Але вину за невдалий сезон можу взяти на себе. Були матчі, де я помилився, але в загальному мені не соромно за виконану роботу. Зараз не хочу обговорювати нефутбольні питання, хоча пам'ятаєте перший матч в Луцьку, а поєдинок в Маріуполі, а незарахований гол в домашньому матчі з «Дніпром», домашній матч із «Зорею»… Але ще раз скажу - моя совість перед вами чиста. Сьогодні налаштовував футболістів на матч не за гроші, а за честь.

- Що можете сказати про інформацію, оприлюднену на різних інформаційних ресурсах, про те, що ви головний претендент на пост головного тренера «Карпат»?
- Можна багато про що написати в інтеренеті… Ще мій перший вчитель у тренерському ремеслі Семен Альтман мене вчив, що не потрібно клювати на пусту консервну банку. Тепер не буду ані спростовувати, ані підтверджувати цю інформацію. Завтра матиму зустріч із віце-президентом, на якій і розставимо всі крапки над «і». Буде офіційна інформація, тоді й будемо про щось говорити.

Головний тренер «Волині» Віталій КВАРЦЯНИЙ:

- Гра була дуже відповідальна, тому у нас і не вийшов кваліфікаційний футбол. Хлопці переживали, щоб не припуститися помилок, потім спонтанно в нас виникли три-чотири моменти, але не змогли їх реалізувати. Другий тайм вийшов трохи веселішим, але знову змарнували кілька нагод - Ерік Бікфалві мав момент і Бобир. А коли видалили гравця з поля стало й зовсім сутужно. Вийшов напружений двобій, наче в кубковому матчі. Ставилося завдання зіграти внічию, а якщо вийде, то й перемогти. Вдалося зробити результат, хоч гра й не вдалася. В роздягальні привітав хлопців з таким здобутком.

- Можете прокоментувати фінансову ситуацію в клубі?
- Потроху ситуація вирішується. Перед цим матчем гравцям виплатили частину зарплатні. Гадаю, що поступово відповідальні люди максимально вирішать дану ситуацію, але потрібен час.

www.fcgoverla.uz.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 22 мая 2024, 10:16 0

Тайсон проиграл бой украинцу Усику и потерял титул WBC

Комментарии