Сборная Украины U-17 покидает Евро-2013

Подопечные Александра Головко в заключительном матче группового этапа уступили Хорватии

11 травня юнацька збірна України U17 завершила свої виступи на чемпіонаті Європи 2013 року, який проходить у Словаччині. В останньому матчі групового турніру підопічні Олександра Головка поступились збірній Хорватії з рахунком 1:2. За сценарієм цей матч був схожим на гру проти команди Італії, коли наші хлопці першими зуміли відзначитись, та в результаті все ж таки поступились.

Перший тайм пройшов за рівної боротьби − обидві команди досить гостро атакували, створюючи небезпечні моменти біля воріт суперника. Тож за такої гри гол назрівав і першими його провела збірна України − вже на 17-ій хвилині відзначився Циганков. Рівновагу збірна Хорватії встановила на 40-ій хвилині, реалізувавши гол з пенальті.
Другий тайм розпочався зі штурму воріт збірної України, проте велика кількість штрафних та кутових все ж таки проходила повз ворота команди Олександра Головка. Наші хлопці тримали оборону до 71-ої хвилині, коли збірній Хорватії все ж таки вдалось зламати оборону команди України, і саме цей гол став вирішальним − 2:1 − перемога збірної Хорватії.
Україна (U17) − Хорватія (U17) 1:2
Голи: Циганков (17) − Халілович (40, пен), Мурич (71)

ФФУ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 12:10 12

Михаил Иванович дал «путевку в жизнь» многим культовым ныне игрокам «сине-желтых»…

Комментарии