Украинские атаманы опротестуют результат боя с итальянцами

Украинская команда осталась недовольна решением по бою Дениса Беринчика

Пропонуємо Вашій увазі коментарі генерального директора «Українських отаманів» щодо суперечливого рахунку у першому матчі півфіналу в Італії (1:4).

«Правила Всесвітньої серії боксу чітко не обмежують час подачі апеляції після матчу, так що ми мали нагоду передивитися бій Дениса Беринчика декілька разів та максимально об'єктивно сформувати звернення.

В понеділок було подано апеляцію стосовно результатів поєдинку Дениса Берінчика та Бранімір Станковича.

Остаточне рішення суддів було опротестовано.

Ми вже отримали попередню відповідь - керівництво WSB створило комісію з трьох висококомпетентних представників для розгляду нашої заяви.

Рішення відносно апеляції буде винесено до матчу-відповіді, котрий відбудеться в п`ятницю, 19 квітня. Ми з нетерпінням чекаємо та сподіваємось, що комісія WSB зможе справедливо прийняти рішення про перегляд результатів бою Дениса, і не братиме до уваги сторонні фактори, тобто керуватиметься у своїх рішеннях лише офіційними правилами WSB.

У будь-якому випадку, навіть якщо опротестоване рішення суддів не буде спростовано, у нас є всі шанси для виходу у фінал: в ринг вийдуть сильні боксери і підтримка в нас міцна. Команда налаштована дуже рішуче на реванш та має серйозні наміри поїхати в Астану за трофеєм!» - прокоментував ситуацію Дмитро Гайструк.

СЭ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 05 мая 2024, 09:40 1

Тедди верит в победу украинца

Комментарии