ФФУ рассчитывает на «Национальную школу футбольных арбитров»

В Украине функционирует 41 школа арбитров, в которых занимаются около тысячи человек

У вівторок, 16 квітня, у Будинку футболу відбулась нарада голів комітетів арбітрів регіональних федерацій футболу та регіональних підрозділів «Національної школи футбольних арбітрів» з керівництвом Комітету арбітрів Федерації футболу України.

На відкритті заходу були присутні асистент куратора системи арбітражу в професіональному футболі України Лучано Лучі, голова Комітету арбітрів Федерації футболу України Василь Мельничук та керівник «Національної школи футбольних арбітрів» Ігор Іщенко.

«Комітет арбітрів ФФУ розраховує на вас», - звернувся Лучано Лучі до голів регіональних підрозділів «Національної школи футбольних арбітрів». − «Існує необхідність у підготовці нових арбітрів, зростанні рівня їх арбітражу. Це − пріоритетна ціль цього проекту».

На нараді розглядалися поточні питання взаємодії КАФФУ та його регіональних підрозділів. Зокрема, Ігор Іщенко надав звіт щодо діяльності усіх регіональних підрозділів «Національної школи футбольних арбітрів» з січня 21 січня по 7 квітня 2013 року.

За словами екс-арбітра ФІФА, на сьогодні в Україні у рамках проекту функціонують 41 регіональна школа арбітрів, в яких протягом першого семестру займалися 1034 слухачі. Прийнявши участь у 33-х учбових заняттях, 852 з них успішно пройшли атестацію і будуть приймати участь у проекті і надалі.

ФФУ

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 07:21 6

«Галактикос» выиграли 36-й титул чемпиона Ла Лиги

Комментарии