Суперлига. Ферро-ЗНТУ – Черкасские Мавпы. Анонс

Подопечные Большакова продолжают бороться за более выгодную позицию в плей-офф

У понеділок на паркет Палацу спорту «ЗАБ» вийдуть баскетболісти «Ферро-ЗНТУ» та «Черкаських Мавп», які достроково вирішили завдання виходу до зони плей-офф.

Після переможної серії

«Черкаські Мавпи» прибули до Запоріжжя після переможної домашньої серії, в якій вони послідовно змусили капітулювати «Говерлу», «Політехніку-Галичину», «Дніпро» й «Азовмаш». На рахунку «Ферро» так само чотири перемоги в чотирьох останніх матчах, тож до майбутнього протистояння обидва суперники підходять у гарному настрої.

У нинішньому сезоні

У нинішньому сезоні «Ферро-ЗНТУ» вже двічі зустрічався із черкаською командою. В Запоріжжі підопічні Кирила Большакова святкували вольову перемогу 98-90, в Черкасах - зазнали поразки з рахунком 83-94.

Передматчева цитата

Для наставника «Ферро-ЗНТУ» Кирила Большакова кожна гра з «Черкаськими Мавпами» знаменна, адже в жодній іншій команді Суперліги немає такої кількості гравців, що свого часу виступали під керівництвом цього фахівця (Денис Яковлєв, Чарльз Томас, Вінсент Хантер, Станіслав Сокур в Максим Івшин).

«Я постійно стежу за виступами цих гравців, - каже Кирило Вадимович, - не проти того, щоб хтось із них грав у нашій команді, але фінансові можливості запорізького клубу обмежені. Втім, окрім згадуваних виконавців, на провідних ролях у «Черкаських Мавпах» ще й такі вправні баскетболісти, як Данте Свонсон, Марко Любічич, Томас Делінінкайтіс. Отже, у наших суперників дуже непоганий склад. І хоча я розглядаю понеділковий матч уже в ракурсі підготовки до плей-офф, підсумок його для нас має певне значення. Хоча б тому, що він залишиться в статистиці зустрічей двох команд».

Йовіца Арсіч, головний тренер «Черкаських Мавп», своєю чергою, зауважив, що його підопічні думають тільки про перемогу: «Зараз ми вже не думаємо про турнірну ситуацію. У нас інше завдання - просто обіграти «Ферро» в його ж стінах. У цьому сезоні це вдавалося лише двом клубам. Після останніх матчів у верхній частині турнірної таблиці все перетасувалося. Зрозуміло, що ми не будемо обирати собі суперника по плей-офф, просто виходимо на ігровий майданчик за перемогою. До плей-офф залишається близько десяти днів. Тому цей матч нам ще дуже важливий задля того, аби тримати команду в ігровому тонусі. Окрім того, зараз думаємо над тим, щоб зіграти ще якийсь товариський матч».

Суперлига

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 06 мая 2024, 13:20 15

Украинский боксер – о странной позиции Василия