Карпаты готовятся к матчу с Тромсе + ФОТО

Львовская команда продолжает подготовку к чемпионату на сборах в Турции

Якщо не брати до уваги кількаденні львівські відпочинки, то «Карпати» вже як місяць знаходяться в Туреччині. Звісно, що такий довгий період перебування поза межами рідного дому не може не позначатися на гравцях. Якби у них на стінах були календарі, то щоранку гравці виривали б листки з нього або закреслювали черговий турецький день. Зрештою, залишилося не так і багато. Залишилося лише зіграти останній спаринг з норвезьким «Тромсе» і вже тоді можна буде пакувати валізи.

Але всі розуміють, що часу втрачати не можна. Початок чемпіонату вже на носі, тому кожне тренування, яким важким воно б не було, украй необхідне. Свої заняття карпатівці чергують. Якщо є гра - то команда зранку займається або на звичних тренувальних полях, або на галявині поблизу Середземного моря. Там, переважно, футболісти розминаються і грають у тенісбол.

Вівторкове тренування відбувалося на полі. Ті, хто грав проти «Тюмені», а це переважно молоді виконавці, працювали під керівництвом Мартіна Магістера. Усі інші займалися під пильним поглядом болгарської групи тренерів. Команда награвала різноманітні тактичні дії, побачити які уболівальники зможуть вже в чемпіонаті.

Приємні зміни відбулися у готелі Susesi, де живуть «зелено-білі». Кілька днів тому, зі спокійного та затишного місця, готель перетворився на мурашник, через нашестя 1200 страхових агентів, які влаштували корпоратив. На щастя, він довго не протривав. Коли ж турки поїхали, в готель поселилася українська команда - першоліговий «Нафтовик» з Охтирки разом з керівництвом: колишніми гравцями «Карпат» та збірної України Андрієм Полуніним та Сергієм Мізіним.

А ввечері, коли карпатівці відпочивали і дивилися матчі Ліги Чемпіонів, в гості завітав ще один карпатівець - Неманья Тубіч, який зараз виступає за російський «Краснодар». Кілька годин перед цим серб взяв участь в спарингу проти «Севастополя», в якому росіяни перемогли 3:0. Неманья зібрав галасливу компанію друзів-балканців, складену з Івана Мілошевіча, Ґреґора Балажіца, Мартіна Богатінова, а також Михайла Кополовця, до яких приєдналися Сергій Зеньов та Ігор Худоб'як...











ФК Карпати
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 12:36 0

Экс-игроки сборной Украины примут участие в медиафутбольном турнире

Комментарии