Олег ЯЩУК: «Наша задача – повышение в классе!»

Украинский нападающий доволен дебютом в «Вестерло»

Новоиспеченный форвард «Вестерло» Олег Ящук поделился со Sport.ua о первых впечатлениях пребывания в команде.

- Як зустріли в новій команді?

- В команді зустріли добре (посміхається).

- Кого з футболістів «Вестерло» окрім Барта Гора знав раніше?

- Крім Барта, знав воротаря Мікаела Кордье який був третім воротарем «Андерлехта», захисника Біргера Мартенса який колись виступав за «Брюге», півзахисника Гьоденса Кевіна і Джонатана Вільме, вони виступали за «Мехелен», а також нападника Кевіна Ванденберга який виступав за низку бельгійських клубів і свого колишнього одноклубника Вілляма Овузу який грав у нас в оренді перебуваючи на контракті у лісабонського «Спортінга».

- Які враження від дебюту?

- Враження нормальні. Встиг дебютувати в матчі проти «Эндрахт Алста» - 1:1. Побачив, що не так легко грати з командами з другого бельгійського дивізіону. Багато агресивності і команд що грають від захисту. Коли забиваєш перший то тоді набагато легше бо супернику треба відіграватися і вони йдуть уперед, тоді забиваєш другий м'яч і можна сказати що все. Коли все складається навпаки, тобто пропускаєш перший, то суперники йдуть назад і вже не так легко вразити їхні ворота.

- Завдання підвищення стоїть перед «Вестерло»?

- Команда націлена на вихід у Лігу Жупіле (вищий дивізіон Бельгії), але щоб пробитися у вищий дивізіон треба більше вигравати бо маємо дуже багато нічиїх, хоча програли саме менш за всіх у Лізі. Вважаю, що вся боротьба ще попереду.

Віктор ХОХЛЮК, Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 11:33 0

«Атлетико» – один из главных фаворитов на покупку Артема Довбика

Комментарии