Результативне повернення Голбана

За два дні "Карпати" зіграли два товариські матчі

Львівські "Карпати" у ці дні перебували у польському містечку Ленчна, відгукнувшись на запрошення місцевого клубу "Гурнік", з яким провели товариську гру, а наступного дня "зелено-білі" помірялися силами зі ще одним клубом польської першої ліги (аналог української вищої) БКС "Белхатув".

У першому спарингу підопічні Олександра Іщенка виступали в експериментальному складі. Зокрема ворота захищав 19-річний Богдан Когут з друголігових "Карпат-2", а на перегляді в складі "зелено-білих" перебували захисник Петро Ковальчук з івано-франківського "Спартака" та півзахисник Вадим Панас відомого за виступами у "Волині". Карпатівці поступилися з рахунком 2:5. У складі поляків відзначились Баєвський (двічі), Куліг, Сурдиковський та Шиманек, у складі українців - Володимир Бобилєв та Руслан Платон.

А у п'ятницю ввечері, 6 жовтня, "Карпати" вже основним складом зіграли проти БКС "Белхатув" (Белхатув), який посідає друге місце у чемпіонаті Польщі і перемогли з рахунком 2:1. Склад львів'ян у цьому контрольному матчі: Тлумак, Федорів, Іщенко, Распопов, Тимчишин, Худоб`як, Шмаков, Годвін (Лапко, 46), Сучков (Кобін, 46), Голбан (Фещук, 46), Батіста (Бобилєв, 80).

Як бачимо, в основі знову з'явився молдаванин Александру Голбан, який після травми показує результативну гру в склад дублерів "Карпат". Саме Голбан в першому таймі і відкрив рахунок. На початку другого тайму поляки після розіграшу штрафного удару зрівняли становище, а переможний гол на 72-й хвилині провів Максим Фещук.

У суботу зранку делегація ФК "Карпати" повернулася до України, де готуватиметься вже до календарного матчу проти "Сталі", який відбудеться у неділю, 15 жовтня.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ зі Львова спеціально для sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 12:15 28

Украинец забил 20 голов в Ла Лиге