Волынь приступила к тренировкам

Футболисты луцкой команды вышли из отпуска

Сьогодні гравці луцької «Волині» вийшли з відпустки. Вранці футболісти пройшли медогляд, відбулися збори колективу. За словами головного тренера «Волині» Анатолія Демяненка, впродовж 9-11 січня гравці займатимуться біговими вправами, а також на тренажерах. Сьогодні по обіді у Центральному парку ім. Лесі Українки відбулося перше заняття.

Відмітимо, що разом із гравцями основи до занять долучилося й троє виконавців із молодіжного складу, яких тренери вже випробовували восени: Артем Щедрий, Віктор Хомченко та Дмитро Задерецький. Нарешті повернувся в команду й бразилець Рамон Лопес, який пропустив декілька місяців внаслідок травми. Був у команді й Віталій Приндета, однак завтра йому вирушати в дорогу до Києва - у розташування табору молодіжної збірної. Його одноклубник Олександр Насонов також завтра приєднається до команди Сергія Ковальця. Українська «молодіжка» готуватиметься до Кубку Співдружності і обидвоє «волинян» до 28 січня будуть перебуватимуть у розташуванні збірної.
Остаточно перелік виконавців, які полетять на перші збори «Волині» до Туреччини, стане відомим 11 січня. Нагадаємо, що збір «Волинь» розпочне 12 січня, він триватиме до 26 січня. У Туреччині заплановано декілька спарингів із сильними європейськими командами, точні дати яких буде повідомлено найближчим часом.

ФК Волинь

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 00:12 5

У ирисок забил Доминик Калверт-Льюин, на что ответил Элайджа Адебайо